美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Early voting pattern 睇得出端倪
中立人士去晒DEM?
你點得出呢個結論?
要唔要出左膠罐頭回覆
FL Miami, Tampa市郊都係tilt Biden,暫時EV數字
我唔覺有問題, daca畀左status佢, 佢係合法留係美國
佢係話"你搞唔掂independent個傾向一日到黑話early vote個兩黨差距收窄都無用架"
咁我咪講我地討論都建基於Early Vote 兩黨之間差距
從而得出民主黨催票情況唔掂
再帶出佢呢句野其實無意思,正如我句中立人士去晒DEM一樣,都係無証據顯示
亦都無辦法去睇
sor 我睇漏前文就問

自打五十大板先
如果信voter registration 的話
咁FL市郊數字對整體FL EV 差距冇影響呢
但其他州影響係點就未知之數
其實美國人係咪真係咁撐川普
川普係美國人眼中係歷任總統之中最低分
同樣信voter registration的話
Dem 喺FL表現連傳統藍地區都未如理想
已經offset咗近郊條數啦
但只FL情況囉
有個傻佬去偷手機俾人紮起咗黎審問佢點解咁冇大志

Antifa完全無差別攻擊,等登半夜嘈醒居民
有人話係most effective campaign for trump
咩撚屌嚟
同上屆比
民主黨吹early vote明顯不似預期
你自己黨都叫唔到,唔夠支持
去估中間派大勝上屆
幾撚不切實際
vote in日日輸3:2
幻想e-day反cup
雜撚晒地
黨內近乎史上最高分 超過9成支持、同期比臭黑馬高分、全國滿意度56% 話佢歷任最低都係fake news 因為近年黎講希殊先係最低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞