美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
我睇舊數係
🔴R: 543,575 (+7,660)
🔵D: 535,915
⚪️O: 383,130
上海人其實有部份都開左智.....係俾個箱封住
GTV喎,梗係流野啦
係香港潛建都收左唐英年皮啦
正常campaign如果自己個仔咁大單醜聞根本唔會捱到去voting stage
無論邊個做美國呢4年都係等收檔
我上次都係用呢個計
之前日日係追萬幾
依家
其實美國都多沙漠同山
佢個Arizona early vote 領先咁多?我地之前嘅數好似唔係咁
之前咪上面+7660
Big turnout is a Republican nightmare. The more people vote, the more the GOP hates it! That's why they are trying to stop or throw out votes in the courts and at the polls.

真係咁?
fb 又黎助攻
關鍵字 eric
左膠同d小朋友講:佢係黑人但我地唔好歧視佢 / 我地唔可以歧視佢因為佢係黑人

小朋友:
上年個上海同事黎香港, 撞正尖咀抗議, 佢都講唔明香港狗點解咁可以咁拉人(過份暴力) , 佢再講上海如果可以係香港咁, 應該一半後生會勇武左, 不過因為有軍隊會,所以係另一個結果.

佢都準備好俾個仔去外國, 對佢呢一代黎講, 中國只係一個小圈子, 外面既世界先係新中國
小朋友:he is black
左膠 *一拍車落去*
小朋友:
將數字代入去GOP都係多DEM少少
GOPEMTH
37.46 : 36.80 : 25.75
EV 由tilt Biden 8.3縮到5.7咁,都係要靠ED翻盤,2016年先贏3.6%咋
[Cup] 鄂蘭主張‘普遍責任’ 但左癌為批判侵侵 錯誤套用佢言論 將所有責任推晒俾侵侵
https://lih.kg/2267256
3.6%炸
dem大城市唔 lead
入直頭點贏呀
仲有密西西比河
東西2邊都有幾條支流
識....開會一講上海話我會屌鳩佢~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞