美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
中共美國聯手發展大灣區
左膠學埋支那啲招真係明明係支那祖輸咗會暴動嘅係班BLM/antifa ,頂佢個肺佢哋真係好鐘意先發制人屈鳩你先
好撚癲
已經假定咗白人起步已經贏
真係好racist

https://twitter.com/KamalaHarris/status/1322963321994289154?s=20
因為你剩睇民調
呢個世界有數據証明
佢地個論點一直覺得以色列極右,將啲巴人困響西岸、加沙好慘,實際上巴人未同以色列對抗,已經捉鬼互相仇殺
最racist根本就係呢班左膠
即係

打飛機

自high
一係民調係真侵輸到仆街
一係民主黨信晒d左媒既假民調全訌部署錯翂輸到仆街
呢個就係侵成功地方
將 covid 一野扭到去 cancel culture 同保衞戰
要多謝 BLM 同 dem 唔割,一個一個俾佢釣左出黎
人係咁 唔可能人人都係理性思考
你睇美國片咁多年都知啦
我只係對 Dem 既策略好 R 頭
佢究竟想攻邊個唔攻邊個架
好似俾啲 poll lead 住佢走咁
精神侵侵
我講緊對面Dem唔穩
正常諗法諗唔明
除非想輸
high大左掉核彈咪仆街
佢地除咗落力保PA/MI,幾乎都係去淺紅州
可能諗住保藍牆再搶個紅州返後就搞掂赴

但FL AZ NC都搶唔到點搶TX OH GA
900蚊樓下既偷竊唔係重罪,唔駛坐監
可能星期三啲搖罷州分 要等埋啲 Mail-in ballot 先有最終結果
Option 1
一早大量人力物力搶 FL 加 PA ,咁就唔使理其他
Option 2 衝落去搶 TX 加 MI
Option 3 搶 PA 搭 GA AZ MI 是旦一個

家下佢想點搵 lady gaga 呢下真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞