美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
有個leader係有黑人老婆
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Svante_Arrhenius

how dare you 個老豆係呢個提出global warming 嘅人嘅後代, 真係好巧合
我地點解要支持侵,其實佢地都係一樣。
果班拉丁人以前受到共產黨既欺壓仲癲過近年既香港,香港既極度極其量只係溫水煮蛙
點解要vote by mail? 因為今次啲投票機有嘢可以捉假票.
睇到好灰
我都撐敗登
講到出口係輸打贏要
如果支那人去佐美國做醫生

應該會發達
一早講左係咁
好撚黑暗
所以一定人頭要大勝
有咁嘅background先合理喎
唔係好少可一個細路可以關注到咁深嘅議題仲要出黎講talk發言
歐洲climate change嘅話題好hit

同埋佢都唔淨係關注環保,前排有出tweet聲援12 人送中,仲幫手tag人spread出去
公字我贏字你輸
但販民又真係值得大家咁做喎
其實我嘅意思係, 背後嘅人唔係隨便搵個人出嚟. 只不過新聞就好似冇講過
咁即係想點,佢講哂架喎
天時地理人和啦
我唔意外佢屋企係環保撚,調返轉你話佢老豆against global warming就話有新聞價值姐

等如聽日朱凱迪個囡出黎叫大家反塑膠唔準玩螢光棒一樣,相信大家都唔會驚訝
https://youtu.be/PHOxPCIoTcI
第一場應該似未開聲,條友愈打愈精神
今日走左幾多場
啱啱先見佢去左PA一場,而家又有PA場

利申:nra堅定支持者
如果真係全疊打會有幾票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞