美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
咁本身傳統泛民係美國嘅聯繫人都係驢仔黎嘅
四方西個啲撐呀祖真心好正常 只係成個驢仔都被收買下
就you諗you
最快星期四下晝先初步
唔搞唔得
之前都潛水,點知mail 拋唔開人
潛潛下都要死番出黎
點知搞埋d 咁既造勢會
其實拜登唔係有醜聞佢團隊都會日日出黎催票
投票率高
成億幾票點票都要時間
加點緊票例排都會屌一輪
同埋今年好有可能會打一輪先出到result
噢,我搞錯

你啱,香港4號下晝
咁一定filter 過既
拜登訓過 定獵人訓過
3p
btw 造勢會造成反效果應該得今屆台灣大選
韓國魚造勢造到班年青人覺得亡國

依個真係假到,用分身去多幾度拉票?
連登係咁上下,講一次就新鮮,講十次就老土
次次有post 講郭文貴都冰冰,煩過閪
好似維尼出巡
搵定成班演員拍戲咁
可以預計到11月3日in-person大炒Dem幾十萬
然後民煮黨唔認輸話mail未完
都印證左兩邊都好聽佢地既 leader 講
Dem 真係好信 mail in
而 rep 支持者就對 mail in 有問題入晒心

但暫時睇 dem 最錯地方係一直唔催 e day vote in ,而家佢地想再撻番起會係一件好難既事

而我都大慨估到佢地本身坐定粒六 mail in 夠數,所以上星期日已經話之後唔宣傳,因為佢地一開始收 mail in 個勢真係好撚勁
點知過一兩日發現唔對路就叫埋黑鬼馬出黎一齊走埠
同埋咁打嘅dem輸想拗數個合法性大減
侵一句:你唔是話mail in公平咩 又屈我造數?我就一早提左mail in嘅問題
已經道德高地係佢到
星期日 vote in 跌三份一
美國七成半人有信仰,好多國家都係星期六投,得香港星期日
認為希拉莉係反支,邊個見解來
下?玩分身唔撚係掛
上次有 exit poll, 今年咁多 mail,
大布殊唔係因為反口加税先輸咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞