美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Early vote data 比2016年好

而且多咗唔少前民主黨員轉軚(walkaway / 猶太人),仲有looter幫手助選

加州Beverly Hills 只係冰山一角,好多人都忍夠班左膠
其實都有(我自己的猜測), 因為佢地可能幾個州個工商結構同人文文化比較中間同相似, 如果有D野推動佢地投某個人, 咁佢地可能都會做同一個選擇

畢竟講到尾, 佢地其實都係美國人, 而唔係幾個唔同國家. 佢地之間個相似可能都唔少
應該星期四
PA early voting Dems 贏好多,有無巴打有16 stat compare?
用關原之戰角度
如果拜登係西軍,阿侵係東軍
咁我睇法賓州係小早川秀秋、佛羅里達州係吉川廣家,俄亥俄州、密西根州就係京極高次

簡單啲黎講,原先係親Dem陣營既後方州份,會因為臨到大選,共和黨既氣勢洶洶下,突然倒戈Rep, 而民主黨因為花太多資源響呢啲地方,結果主戰場人手不足,上述賓州、佛羅里達州一個突然倒戈、另一個不動如山,最終同西軍歷史一樣,一個朝早就決定勝果
你係唔係響CA? 州長有冇叫你執野走人
唔自爆
DC吸引晒嘅自由派去住,個都市圈對出就係VA,所以VA就變藍
Sanders 係大谷吉繼
大豆侵最後兩日
呢兩個唔係報紙係地方了吧?
Toledo係OH, 匹茲堡係賓州
左膠諗著lockdown 同埋肺炎打擊經濟,但唔成功

仲令自己選民聚唔到人,又唔掃街,拉唔到票

取消好撚大鑊
支持者等你咁耐你唔黎會好失望
左媒一定大造文章
好配服佢咁老都踩足咁多場
Real superman
呢兩個好似係地方啵
之前登記新選民,共和黨都贏晒

民主黨以為控制media唔洗掃街、信民調就成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞