美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Tulsi Gabbard 唯一正常人
頭先有個poll話early vote有66%投登
Election day先投侵有69%
然後左膠打哂飛機話1億人投咗計比例登登landslide

有人一講early vote turnout就發癲話好多Rep投登
肯對話同唔敵視保守勢力
你有冇諗過民主黨係有心俾時間中共?
話唔定係中共叫極左搞事buy time
話佢哋啱就算, 俾佢哋打多幾日飛機
求poll link
同郭文貴話袁弓夷係共產黨一模一樣
睇下個時間, Biden 好似知道啲嘢咁

https://twitter.com/JoeBiden/status/1187829299207954437?s=20
兩黨共識係 共產黨同民主黨

我估個 poll 應該都係 9月出個 version
但10月 GOP 都不斷叫人 early vote in person

應該無 69% 咁多, 可以得返 4成左右
如果佢呢個數係reliable
只要turnout去到170-180m
侵分分鐘popular vote都贏到
收返

竟然 11月 都係呢個比例
伊朗以前親美, 1979 年個革命搞到美國大使館俾人劫持人質, 卡特處理得太差
卡特連美國國內經濟都搞唔掂
真係抵佢連任唔到
都重未計佢對台灣嘅態度
其實班左膠可以好易答呢個問題, 不過佢哋唔敢: 宜家creepy Joe 啲痛腳俾人放哂出嚟, 即係冇哂痛腳俾人勒索
MI Early vote今日update都係Rep lead 2%
唔怪得侵出哂力攻MI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞