美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
乜唔係幾時都時切身利益架咩
DEM一路都好擔心催唔到黑人拉丁票
技術互相學習先有進步
正常係,但左膠唔係
費事嘈,CA Biden +24
唔同老母
佢果陣偷食唔要第一個老婆
宋朝嘅科技力不嬲唔弱
完全talk show
呢幾日呢場最精神,高水準發揮
figure同人名全部記到,好堅
好撚好笑
催唔催到基本盤唔知,但GOP係呢2類人支持率一定有升
正常國家啲人都係理民生野先理大是大非議題
審查系統都要由一班審查員24小時去執行至可以審查得咁徹底

喺強國,百度、騰訊呢啲公司請咗好多人做內容審查、刪帖、block a/c

而Google, Twitter, Facebook“唔知點解”請咗好多揸H1B簽證嘅強國人,呢班人喺呢啲公司嘅出現威脅美國嘅言論自由
最諷刺係侵作為一個「右翼」竟然可以提升低收入人士收入、打科企托拉斯
其實我覺得trump都麻麻
我地想trump贏 都係因為佢比較反共
Trump成日9up 感覺好吹水Feel 疫情做得差 成個人都唔presentable 唔會吸引到左派
Biden 就唔洗講 民主黨想個on9總統上位 維持一個大愛場面 唔好搞咁多野 大家齊齊同中共搵錢
但係好多人都睇表面野 唔會諗咁多野
相對起之前d總統(甘迺迪...)覺愈來愈廢
唔知美國會唔會好似羅馬帝國 比外在價值入侵分化而沒落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞