美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Poll一般有3-5% moe,上次WI off到6%以上
PA冇EV數睇所以唯有靠poll估
但我都同意依家係tossup狀態

佢spend咗咁多時間係PA唔知催到幾多票
照上屆5%大約100k票到,今屆要多d
希望班fracking佬幫手拉多d
但早飛明明睇到唔夠數,唔知佢諗咩了
佢班人最鐘意屈支持侵嘅人做藍絲明明佢哋先係我睇唔到啲fd,盲撐民主黨想黑人永遠做受害者冇自尊對住fb Twitter 禁言censorship 就雙重標準,支那Joe啲衰嘢下下就話唔夠證據,但一講到侵就咩事實都唔理屌咗先,見到佢哋啲所謂fact check真係得啖笑點解唔可以反思一下,睇吓六十年代嘅歷史,反思一下咁多多得唔得
笑死我
岩岩同個係LA讀書識既香港人傾電話
佢之前同個大陸女拍拖
唔想嘈所以填左form投biden
準備寄的時候分左手
同我傾左陣電話決定投trump
https://shop.donaldjtrump.com/products/official-trump-pence-2020-flag-blue
Official shop買紀念品直接落侵爺競選基金袋
Sorry 無跟咁貼,McCain 張牌係咩事?
好ON9
美國無窮白人??
好肉酸
LA係路易斯安納州定洛杉磯?
McCain 老婆 endorse 我燈
AZ 係 McCain 重鎮,我燈諗住一野殺晒
唔可以就咁睇表面數,一則az本身穩紅,二則佢地博得McCain=一堆登記係republican嘅人掉轉槍頭
洗唔洗餵埋佢埋佢食飯
算數喇 明明佢2016年侵當選要生要死
之後反侵反左四年
Trump先係呢四年in her head個個
咁撚樂觀
但佢地係冇咩去 AZ
我記得我燈個 schedule 又去 MN 又 GA 而家就主力去番 PA
FL 都好似放棄左咁
之前好似有人post過係話係舊年
are you happy in this modern world?
補選果席應該冇問題wor,佢地角度睇好難唔樂觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞