美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
CLS
pa mi wi一係贏一個
一係贏晒再反多三四個藍
330左右
2016年侵侵選個陣以為佢會奶共搞死美國同吹水唔做嘢,做做下先發覺佢係嚟真唔係得把口。
依家佢對強国立場強硬一定會撐佢
Kambree
@KamVTV
·
1h
ICYMI: The Biden bus tour canceled the rest of its Texas tour because more Trump supporters showed up than Biden supporters- not harassment. They canceled Abilene, Amarillo, Lubbock, Port Arthur, Houston, Laredo they had 14 stops!!! They got shut out EVERYWHERE!!

被人追巴士搞到取消

https://twitter.com/themarketswork/status/1322576440861208576
同MSM唔同真心唔奇怪
其實如果你睇哂大數據、造勢大會、調查細項,你會覺得侵唔贏先係奇怪
佢哋就係想反對者覺得冇晒希望、絕望而認輸、認命而乜都唔再做唔再反抗
美國總統特朗普:拜登投票支持中國加入世貿
https://lih.kg/2265626
笑到 gap gap 聲
d創意癲撚到
研究細項<—可唔可以講多d?

D人話成日over sample Dem?
最高法院決定為準
其實一直以黎都係去推論民主黨催唔到票
都去拎上屆去比較
至於中立人士投邊個,鬼知咩
仲有會唔會共和黨支持者轉投另一邊
咁都係有可能,但可能性好低
咩叫靠北靠母
唔識 但想問 聽講共和黨支持者鍾意親身去投 想知係咪真
類似廣東話「屌鬼」咁解
+1
一黎有歷史追溯
二黎共和黨叫親身去投
屌,荷里活啲片明明主角就俾人打死都最後一秒大絕喎
都係個句,我覺得似賭神二
賭到龍五都覺得佢輸,得侵條柒頭覺得自己會嬴
如果TRUMP 再嬴會形成一個新既政治風氣
佢地會專門反政治正確呢D歪曲思想
但未必會RED WAVE
美國精神
咁就認輸咩
晏少少賓州有侵rally
就算認輸
輸之前都拎搶掃射你班撚樣呀
三黎曬馬
由侵rally 次次咁疊馬
其實同我哋200萬+1人出嚟既原理一樣
用好靚既畫面去證明民主黨無可能得到高票

相反民主黨就真係郵寄票,汽車rally,做到你睇唔到佢實數咁
今日既民主黨,真係同港共無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞