美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
又會箱都冇咁得意

燒山撐拜登
話說侵呢幾日密密去賓州造勢
你當eday R:I 2.5:1:1.5
點都有1m票
追30萬票
R : D : I
但搖擺州已經CHUR到50%以上投票率
以NC來說,上次投4.71M,現時登記人數7.34M,依家已經投咗4.34M+,59%投票率
假設升到80%,得番1.4M人投
依家接近90m人投咗
仲有至少60m票黎緊
今年最少150-我160n
NC來說,上次投4.71M,現時登記人數7.34M,依家已經投咗4.34M+,59%投票率
假設升到80%,得番1.4M人投
FL都係14.41M登記,58%投票率,假設80%亦只餘下3.1M人投,而且今日聽日應該投多0.6-0.8M人,得番2.3-2.5M人喺正日投
川普吃屎
5:00開始 5:30又另一個
其實一個rally幾耐
5點係老婆
仲有其他要保
睇漏眼
冇數你睇乜
blm
所以理論上投票日前個差距係應該要細過上屆
聽日到 e day FL 好似冇 vote in
其實 mail in 已經減到好少
但我就咁睇個 pattern 我覺得Independent 既行為可以由 vote in mail in 數睇到
FL 我覺得五五開
特朗普其實係咪明知自己輸硬,先胡言亂語?
每因武漢肺炎死一個人,醫生就有2千美金收。特朗普話醫生為賺更多津貼,屈人死於武漢肺炎,所以先咁多數字確診
整體投票率會升,去唔去到80%比較難講,但如果跟返上年無黨派人士嘅傾向的話,北卡獨立選民都係非常傾向共和黨,上屆希婆攞317K,侵攞932K,差咗超過600K,照計侵今屆基本盤無變,所以而家差255K都算係審慎樂觀嘅
輸硬
兩睇
你要記住好多人真係唔鳩信 mail in
又有好多人鐘意當人投,因為有氣氛 (票站附近好似嘉年華咁有人 break dance 又有 BBQ)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞