美國大選選情集中討論區

5001 回覆
123 Like 13 Dislike
Trump 係咪武肺上腦? 我屌你老母
https://lih.kg/2233006

Minnesota 個Omar 係House. 未到期

個州太多索馬里人 佢有排做
唔使兜,佢會話咁啱10%發生左
CLS,呢d直頭係treason
侵真係冇講錯,media is the enemy of people
但膚淺啲就咁睇google trend
biden's laptop加美國範圍咁睇
其實排好高
左媒唔報係咪啲人唔會知呢?
我就覺得唔係
部分甚至人嘅本性你越suppress我越想知添
攞8成票真係
如果民主黨控制兩院
係咪可以罷免侵侵
咁美國有D人係唔上網
係,打錯
要2/3 senate?
其實歐美班左膠是咪好憎以色列?
認真想知
要2/3
即係共和黨自己都要有人倒戈
所以唔計150年前嗰個
得克林頓一個係俾人彈劾落台
我都估係咁
當然希望Senate保得住啦
但問題係佢唔可以一下子判罪,即使之前佢趕左CNN個記者出白宮,佢都要死死地氣咁樣俾佢入返來
因為呢樣係言論自由嘅重點
(當然係商家佬眼中嘅言論自由係指交易同情報上嘅交流)

其實就以個人來講
trump嘅eq同抗壓能力係好高
(當然另一方面來講係可以話好有自信/自大)
印象中有幾個議員都係因為受唔住輿論壓力而自殺
但係佢一個人頂左近乎四年幾
極度反體制,又反猶太,覺得猶太人主導資本體制,而且響以色列對穆斯林蝦蝦霸霸,跟住美國既建制助紂為虐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞