【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
啱啱睇完公屋私樓post
應該san marino 先
好似報晒了
Nsw 少過尋日
Victoria queensland都平穩
其他就不值一提
百度,睇少d支那垃圾啦!
滅國排行榜
過40萬一刻係3月24日大約2347,因為我當晚有cap圖,當時望住個心仲諗+689?唔係咁撚邪呀?689正魔星!
西班牙+8000
777想將「唔肯封關」既焦點spin落捉鬼手帶
https://lihkg.com/thread/1941167/page/1
西班牙+6667 cases, total 56188
+442 deaths, total 4089
死亡率: 7.28%
就嚟五十萬喇
我諗我地應該冇可能去意大利同西班牙
我既建議係今年唔好外遊
不過好似放鬆咗檢測標準
某d區只要有唔舒服都可以驗
同埋有新方法15 分鐘就驗到
可能聽日開始會開turbo
歐美所有大國可以唔駛諗
怕病毒又要怕俾人當支那人打7
就算完左疫情都會比人打
死咁多人,死者親屬會世世代代恨支那人
等睇美國佬忍唔住開炮射瓜當地華人
希望加泰人會記得香港人
起碼可以去下加泰
黎巴嫩+35 Confirmed,Total:368
瑞典+28 Confirmed,Total:2554, +2 Deaths,Total:64
巴西+8 Confirmed,Total:2563, +1 Death,Total:60
玻利維亞+1 Confirmed,Total:39
羅馬尼亞+123 Confirmed,Total:1029
布基納法索+3 Deaths,Total:7
老撾+3 Confirmed,Total:6
哈薩克+12 Confirmed,Total:109
阿爾巴尼亞+28 Confirmed,Total:174
曼島+2 Confirmed,Total:25
塞內加爾+6 Confirmed,Total:105
比利時+1298 Confirmed,Total:6235, +45 Deaths,Total:220
汶萊+5 Confirmed,Total:114
毛里塔尼亞+1 Confirmed,Total:3
阿曼+10 Confirmed,Total:109
越南+5 Confirmed,Total:153
港豬:唔外遊點頂
上武漢
比利時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞