【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
資源去晒呢度
香港政府都係家長式,不過係失業醉酒老豆有家暴傾向
港共公共服務IT有幾落後就唔駛講
咩超級電腦 智能燈柱 人面辦識 天眼 超級電腦 單反影大頭 都係用嚟捉人
聯想到支共抗日
扮打日軍,實質竊政
港共既威權式 - 專殺香港義人同專捉香港人
志村健
以前cctvb d gag show全部抄佢咁濟
新加坡開始頂唔順要停緊啲活動
但無口罩唔停活動頂到第一波已經好勁

從26日晚間11時59分起,新加坡酒吧、夜總會、夜店、戲院、劇院與卡拉OK等娛樂場所均關閉,補習班暫停營業。工作與學校以外的聚會則以10人為限,包括宗教團體活動、慶生會、婚禮與喪禮。新加坡清真寺仍繼續關閉。

睇吓人地係機場直送去隔離,
唔好話無地方,你比錢酒店已經搞掂,
香港政府你有權有錢,唔好話比我聽搞唔掂
香港政府做樣隔離食屎啦
從25日晚間11時59分起,從英國與美國返回新加坡的公民與留學生,新加坡會安排住宿飯店進行14天的居家通告,每個人都有自己的房間與廁所,並提供3餐,避免把病毒傳染給家人

作者gyarados (おかえり)
看板Gossiping
標題[爆卦] 志村健入院疑似感染武漢肺炎
時間Wed Mar 25 01:11:55 2020
https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1585069917.A.1F3.html
利比亞 First case
梵蒂岡 +3 cases, total 4
新加坡政府做既其實都係好正常既野

只係香港政府垃圾,成班公務員唔知做乜柒
過關入境直接送去隔離營咁簡單都做唔到,等有有風險既人周圍坐車轉車,都已經係好奇怪既事
亡國
Spain 42,058 +6,922 2,991 +680

西班牙一日死亡人數已經拍得住意大利
LM
成日食女

今日美國數據
紐約、加州、伊利諾伊、密歇根、新澤西、華盛頓州既增長都係符合比例

密歇根、伊利諾伊未有太大增長,加州、新澤西變化不大,可能數據未完全更新,紐約既曲線都係呈等比增長
美國東岸目前除左紐約,仲有邊幾個州封左
醫護死同病毒數量有關
接觸太多病毒,抵抗力再好都會GG
原來第三行death同recovered第一個字已經出唔晒
唔好用youtube捐錢
youtube superchat 收30%手續費,又奶共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞