【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
留緊醫
我屌你老母
片中播播出一段日本街頭同商場情況,都係冇乜人戴口罩,連個女記者都冇戴,佢地真係唔驚喎!
希望佢早日康復 平安無事
佢覺得好辛苦
挨過就會好加油
斯洛伐克+23 Confirmed, Total: 292
挪威+4 Confirmed, Total: 3811
越南+5 Confirmed, Total: 174
瓜德羅普+23 Confirmed, Total: 96
瓜德羅普+1 Death, Total Deaths: 2
佢會同Dybala一樣 辛苦完一日就無事
其實我唔明d官方機構成日表示"遺憾"到底做乜鳩,遺憾意思唔係想做一件事,但到死都做唔到,又或者愛一個女人,但佢唔愛自己,令自己終身覺得遺憾咁解?
人地打鳩你國民,應該覺得憤慨,遺乜撚憾?
I feel like I am living in a movie now
一定200萬以上!
奧地利+66 Confirmed, Total: 7964
信who 唔怕
咦!冇留意直播幾個鐘,近中午時香港好似跌到去尾二,以為就跌落走馬燈,而家又上返尾六,真係多謝班外遊撚同酒巴撚!
肯尼亞+7 Confirmed, Total: 38
其實咁樣已經維持左幾日
話說法國尋日開始只公佈總數,無分區數字
官網無,打大區名同死亡法文都搵唔到有報導
日本仲未停課?
應該就唔係信WHO嘅,之前日本人已經屌緊WHO
不過應該仲係好多人覺得廢老先會有事
停完兩個星期之後就算
最初話停到4月初,所以依家仲停緊
但無公佈會延長
酒吧應該會繼續有新case
其實抗疫行為當中,戴口罩已經算係最方便、代價最低,我就慌死出入被傳染,又或者自己成為隱性病者傳染俾人,而每日行出屋企就差不多罩不離臉,反觀d人寧願自己舒服唔戴,但不知不覺增加被傳或者傳俾人風險,真心覺得佢地自私,好多野只要大家願意行多步,世界不一樣...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞