【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
所以台灣嘅存在本身已經刮咗佢地一巴,華人政權+民主+成功嘅例子
肯定有jetso
忽然靜左好大機會都係唔鬼驗,學大陸個套
所以支那人基本上唔會承認台灣嘅任何政策,一方面係為咗踩低台灣,另一方面就係唔想中國人對民主自由有期盼
可能關油價事
油價大跌美國d能源公司都損手爛腳
usa+120 cases 60118 total
+3 death 826 total
俄羅斯有無offer過支援比支那
好似無 唔清楚
Italia 74.386 (+5.210), 7.503 (+683)

(numero guariti totali: 9352) – CASI REGIONE PER REGIONE
3 – USA 60.063 (+5.207), 808 (+28)
4 – Spagna 47.610 (+5.552), 3.434 (+443)
5 – Germania 35.740 (+2.749), 186 (+27)
6 – Iran 27.017 (+2.206), 2.077 (+143)
7 – Francia 22.304 (+0), 1100 (+0)
8 – Svizzera 10.537 (+660), 149 (+27)
9 – Corea del Sud 9.137 (+100), 126 (+6)
10 – Regno Unito 8.227 (+150), 433 (+11)
11 – Olanda 6.412 (+852), 356 (+80)
12 – Austria 5.588 (+305), 30 (+2)
13 – Belgio 4.937 (+668), 178 (+56)
14 – Norvegia 3.034 (+168), 14 (+2)

facebook twitter linkedin
Tags:COVID-19
明天、後天左右,應該8、7、6、5、4、3、2、1萬都齊了
意粉最新死亡率 10.09%
係咪因為嗰三個發言人中咗所以冇開記者會
意大利已經沒有健康的人類
咁高死亡率唔合理
高死亡率證明難傳染大量人
所以其實好多輕症病人唔count落active cases confirmed
這邊傷亡慘重、股市就1000+up...
crazy
明顯係感染人數多過宜家呢個好多
冇驗到?
就開膠拿大溫哥華全中,

剛剛電台有鬼嘈到拆天,有人星期五睇醫生話中咗,患者星期三去咗個聚會,聚會班人今日先知道,而且重係圈內傳先知,嘈正苦唔公佈;
Lm
跌完再托!
人唔死就慢慢玩, 條街現在真係無乜人, 唔係揸車都唔太敢出去
會笑人經濟差
英國今日咁夜都未update
加拿大有無香港台灣咁 會講咩case咩details
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞