【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
重症唔會訓出面啦
頂到少數頭三排未死過人嘅國家算係咁
剩返嗰兩個係南非同卡塔爾(可信性成疑)
美國個recover數低到
捐口罩比美國災民仲爽過登報

[StandWithHK/眾志請進] 民主法報恩,捐出及推廣KKwong DIY口罩
https://lihkg.com/thread/1941713/page/1
Qatar個數信一半算
不嬲呢隻病大把人好輕微
不過可大可少咁解 後生通常冇咩事
路過說一些奧運延期的成本上漲例子:
例如選手村奧運後會改為住宅出售,現在就要丟空一年
大型場地今年留了給奧運,明年接受了其他項目的落訂,是賠訂?還是另找場地?
有部分工作人員是合約制,合約期是幾年前開始建設至奧運完結,那麼這一年是養著他們,還是放走,明年奧運又找不找得回這批熟悉設施的人呢?
屌,又多個朋友中招
前排問佢德國點,佢話無野唔怕
佢話冇嘢
我就漂咗適冷汗
唔方好事
Egypt 兩日冇update 過
好過蝕99%
愛沙尼亞比起立陶宛同拉脫維亞更加國際(芬蘭同北歐四國)化,和平時期或者係好事,但戰爭時期(包括中蟈武漢肺炎病毒)就...
其實佢又真係勁,罩都唔使戴,又未大爆
US +2137 Total 48720
係咪又NY state
12點前會唔會40m
過咗
攻破四十萬嘅一球:瑞士
+656 new cases, total 9773
瑞典+656 confirmed, +6 death, Total: 9773
日本+11 confirmed, total: 1209
巴西+13 confirmed, total: 1980

話口未完40m
加拿大+8 confirmed, total: 2176
加拿大+85 confirmed, total: 2176
唔知wow左未
印度宣布全國封城21日
又一準備過萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞