【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
其實驗晒新天地之後都陰啲陰啲咁加多左成千
面對面講野都唔會?
有冇數據睇到美國驗左幾多人
半日13.9k,驗幾多人先確診到咁多
國內傳媒同政府合作淡化疫情,唔提就當冇,仲係對如期舉行奧運死心不息!但全世界都爆到一褲係,根本就冇可能派到運動員參賽,而且觀眾部份亦冇可能可以正常去到日本同入到場...
好似話每個鐘2000個
冠軍:日本 武肺
亞軍:日本 武肺
季軍:日本 武肺
社交距離,口罩同衛生點都好過意大利掛
日本全運會
又中一個

Senator Rand Paul has tested positive for COVID-19. He is feeling fine and is in quarantine. He is asymptomatic and was tested out of an abundance of caution due to his extensive travel and events. He was not aware of any direct contact with any infected person.
除非日本仔研發到新藥加大量生產
唔係諗唔到有咩可能搞得成
usa
youtube得32xxx
worldmeter已經38xxx
所以我從一月尾已經於公司都戴口罩,惟一係食飯盒時避免唔到,惟有盡量自閉食,快快手食飽戴返口罩...
平時既良好習慣應該幫到啲
淨係除鞋先入屋已經好好多
咩體育活動已經postponed/cancelled
得返Tokyo2020
想問英國係咪冇驗到?
hea驗
咁樣有口罩無眼罩都係中架喎
#BREAKING Merkel in quarantine after meeting virus-infected doctor: spokesman

肥婆
其實大量檢疫係好有效
其他冇做既國家遲早爆到收唔到科
只驗重症
最重要係 Hong Kong ≠ China
唔怪之得佢得咁小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞