【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
佢真係唔識㗎喎
唔計其他野,淨計床位都爆啦
我諗大家認為養肥支共嘅係奧巴馬。
邊個知
由列根(共和黨執政)開始就已經養肥緊中共啦根本由80年代開始美國就想養肥中共,等佢可以同國際市場接軌,然後大家一齊賺錢,可惜而家睇返根本就係痴心錯付
奧巴馬最錯係外交超弱勢同示弱 令支共發現美國係可以擊敗 正式發惡 而香港係第一個受衝擊
養肥佢係共業
其實可以再往前包埋列根跟同克林頓
Exactly民主黨基本上每次都秒過同香港有關嘅法案,對比共和黨因為個leader(McConnell)奶共搞到法案拖咗勁耐先過到

不過因為民主黨成日都秒過法案搞到新聞冇咩點報佢哋,再加埋民主黨班人成日淨係做嘢唔講嘢,搞到好多香港人都以為民主黨冇幫香港,然後成日罵民主黨
我諗大家認為養肥支共嘅係奧巴馬。
重返亞洲係奧巴馬
養肥中共 包括大小布殊
其實可以再往前包埋列根同克林頓
估唔到美國快意大利一步搶閘成為全球最多
美國+109 Confirmed, Total: 85798
美國+2 Deaths, Total Deaths: 1294
南韓+91 Confirmed, Total: 9332
南韓+3 Deaths, Total Deaths: 139
挪威+2 Confirmed, Total: 3372
法國+15 Confirmed, Total: 29566
美帝康復數真係太低
明明醫療水平最好

美帝8萬5好返得個8百幾人
安圭拉 first 2 cases
美國+39 Confirmed, Total: 85387
香港+35初步確診
話你弱智都侮辱弱智呢兩個字
咁唔通台仔幫支那做假?
請指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞