【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
好後生
加埋台灣都幾痴線
可能佢地都唔當一回事
睇黎大家已經懶得報數
啲數字太零碎,淨係報啲增幅比較大嘅算
潛服期唔係得14日咋咩?
有長期病患或者老年人可達24日
其實印尼菲律賓死亡率都唔低,都~7%
唔使個個鐘頭睇住,其實每晚望一望頭二至十位、仲有總數就得,有留意開既都會心中有數。
俄羅斯總統普京發表全國電視講話,為遏止疫情迅速擴散,宣布全國周六(28日)起放有薪假至4月5日。

#明報 #明報即時新聞 #新冠肺炎 #俄羅斯 #普京
==========================
【讚好「明報 即時新聞」專頁】
●請於FB將專頁設定為「搶先看」(SeeFirst)
●請下載「明報」App,緊貼最新消息:
iPhone:http://apple.co/1foEZKS
Android:http://bit.ly/1foESyU
台灣+17 全移入或密切接觸
台灣20-29歲確診率最高
隻野無孔不入,睇黎除非100%鎖國封城,再全部居民留於屋企一個月唔俾外出,否則始終都係會擴散,只係時間問題,最終全球人類受感染,包括各國元首、軍隊..
得一個星期,真心覺得冇乜用,之後繼續爆...
小熊維尼害到俄佬咁 唔知俄佬會唔會收佢皮
台灣真係似stop唔到 輸喺外遊撚外國撚
俄羅斯通常負責執雞 等支那就收皮就會吞併滿洲
好吹水
如果支那繼續復唔到工,我諗俄佬或反而應該提防支共首先出手,因為支共始終要將國內人民不滿情緒宣洩,有乜好過打仗,到時又可以大打民族主義牌,屈俄佬首先出手挑釁,至於夠唔夠打已經唔係最大考慮,反正復唔到工,或者冇外國訂單都係死,都要滅國!
比起港坡已經好少
100件移入都唔夠一個源頭不明恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞