【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
西班牙今日唔覺唔覺咁總共+7457 new cases +656 death
林奠依家洗濕左個頭
緊係有乜衰野都搵佢做啦
衰野佢做晒
光環俾下屆

仲想佢清算死黑警?
佢自己爆俾路透既錄音都講左啦
佢依家得返三萬警犬支持
公務員唔撐佢
建制唔撐佢
藍絲唔撐佢
佢唔保黑警
佢仲有本事冇穿冇爛係香港?
英屬處女群島 first 2 cases
聖基茨和尼維斯 First 2 cases
呢條Channel 奶共奶到一個點
https://www.postimees.ee/6931412/ignar-fjuk-mul-on-mask-kuid-ma-ei-kanna-seda

劣翻:
愛沙尼亞人民應該都要全民戴口罩
有一個神父讓呼吸機俾年輕人 然後過咗身
《路透》報導,西班牙政府週三表示,副總理卡爾沃(Carmen Calvo)對武漢肺炎檢測呈陽性反應,聲明指出,卡爾沃一檢為陰性,但因為檢測結果難以定論,所以再度接受檢測,結果呈現陽性,出生於1957年的卡爾沃目前身體狀況良好,正在接受治療。
USA +2181 cases +81 deaths +232 recovered
😏咁快少咁多
只係其中一個州嘅數字
美國係逐個州自己公佈
講個笑話:
瑞士同瑞典係真中立國
其實而家香港有幾多確診個案大陸返嚟 要隔離14日都好少聽到有確診
證明外國始終比我地多獨立思考
好似都係要有唔舒服先驗,無症狀果啲過左14日就可以出街播毒
果三萬都唔係佢指揮㗎啦
佢做咗果三萬嘅傀儡就差唔多
又多3個新成員
好多國而家都係咁
因為唔夠testing kit 用
要你咳到死又抖唔到氣先比你去驗/入院
西班牙唔聲唔聲追緊上黎
意大利報道到咁慘都一日最多近800死,西班牙無咩特別報道已經去到單日近700死
同埋而家就算奶左野, 邊有特效藥比人食都係靠個身體
垃圾支那
https://youtu.be/eXJhvAtDVwI

睇完呢段 真係好心痛意大利 更何況黎緊西班牙會更加嚴重
其實堆落後國家係依一刻仲嚴重過歐美,只係市民同政府冇錢冇資源去做測試所以個感染人數唔多
請得起先算
歐洲大國都頂唔順,何況依d落後國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞