【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
澳洲+119 confirmed,total:1609
烏拉圭+23 Confirmed,Total:158
阿根廷+41Confirmed,Total:266
巴拿馬+68 Confirmed,Total:313
新西蘭+35 Confirmed,Total:102
阿魯巴+1 Confirmed,Total:9
立陶宛+12 Confirmed,Total:143
法屬玻里尼西亞+3 Confirmed,Total:18
百慕達+4 Confirmed,Total:6
玻利維亞+2 Confirmed,Total:26
我屌

截至今日為止

都係發達城市為主

今日美國數據,唔多案例既州就唔列了
俄羅斯同北韓關鍵時刻插支共一刀就有份
美國仲係升得好快
啱呀
爆發初期又多左篩檢,希望條曲線做到韓國咁
一方面反映美國病毒試劑冇學似支那短缺 所以可以咁快搵到咁多
紐西蘭都奶野了
唔算初期
起碼大爆發左成個星期先開始大規模檢測
最驚班鬼佬乜都唔理照出街照 gathering
到時驗乜都冇用
曾於機場檢測入境者的衞生署醫生初步確診
https://lih.kg/1938959

I’m
香港BJ
韓國+64 Confirmed,Total:8961, +2 Deaths,Total:111
墨西哥+65 Confirmed,Total: 316
美國新聞都講大把人仲係無得驗
南韓係咪一日公佈一次
爆game未
之前係1日兩次,唔知有冇改到
Thx
大家覺得好奇怪點解日本同韓國咁少重症,好似壓住落黎咁。 好可能係韓國一早用左hydroxychloroquine, 日本用左佢地研發既avigan去醫
stay the fuck home係咪有咁難
口罩 保護衣 呼吸機 醫護 病床乜都唔夠 個個好似身痕咁唔出街會死 咁做乜補救都無撚用啦
班歐洲撚唔留係屋企反而勇哂返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞