【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
又一個中國vs全世界嘅egomaniac
即係點
香港先㗎啦
本身香港醫療負擔已經重過坡狗
聽日600000
又係6日一個double
呢條撚屌地下黨員收皮啦
下星期好想去不同的餐廳,睇下D人點坐
呢幾日都多
武肺排行榜最新走勢:
1.美國 86062 confirmed,1306 deaths
2.中國 81345 confirmed,3292 deaths
3.意大利 80589 confirmed,8215 deaths
4.西班牙 64059 confirmed,4858 deaths
5.德國 47639 confirmed,289 deaths
6.伊朗 32332 confirmed,2378 deaths
7.法國 29581 confirmed,1696 deaths
8.瑞士 11951 confirmed,197 deaths
9.英國 11816 confirmed,578 deaths
10.韓國 9332 confirmed,141 deaths
三個教授入面最奶共就係佢
聽講hku medic考試拖到而家高峰期仲話照常考,置幾百個mbbs學生健康於不顧
去支那嘅人旅行嘅人同去其他國家旅行嘅人差幾撚遠

仲有一早傳咗支那出事
焗住要上去嘅都做好防護措施

去其他國家嘅人唔知有幾大鑊咪鬆懈咗囉

係歐洲美國返嚟後呢排確診嘅都係嗰邊爆緊嘅時候仲玩緊飲飲食食,班友仔會戴住口罩去chill咩?
鬼account入嚟抬支踩晒其他國家
同埋又將連登仔group埋打成一個on9形象
呢個post成日有堆鬼account入嚟留差唔多嘅嘢
香港人怕死方面 反應好快
佢係政治人物嚟
但又扮晒自己係用醫生教授身份講嘢
含撚啦
咁佢講科學嘅嘢都有參考價值嘅 黨員嗰啲自動skip左佢啦
Days1已經覺得香港個「黑數」(港共唔驗同Hea驗)一定多過坡狗(坡狗多源頭不明)
原來奶共
唔係怕死反應快
一月頭已經全球搶口罩返嚟
邊有得揸住口罩笑其他國家做乜唔全民戴口罩
藥房成堆炒價口罩無人買
幾時搶蛋
佢講嘢本身有hidden agenda
隨時俾佢陰咗都唔知
淨係話用八達通trace人已經罪大惡極
蛋擺得兩三個禮拜
搶極都係一家三四排
仲衰過袁國勇(當然袁國勇都唔係好)
之前睇佢用字已經覺得鬼鬼地
全部最尾個句都係「連登仔唔肯面對現實
連隻豬都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞