【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
屌你咪撚咁做悲觀撚啦屌
其實香港個疫情都冇乜可能完,你睇中國死都要封鎖消息,啲人四處流動掛住個經濟,冇架啦,完架啦
From 24/3 2030 to 25/3 2030:
+43646 confirmed,+2492 deaths
挪威+62 Confirmed,Total:2968
放班湖北人落黎仲要唔隔離
想無事都難
基本上所有落後國家都係
呢一波所有先進國家穩定落嚟 之後落後國家先難搞
又窮又冇物資教育程度又低
有啲地方窮到連自來水都冇手都無得洗點搞
新加坡禁止女佣聚集
落後國家會好慘

1 日4萬宗?
瑞典+165 Confirmed,Total:2510
智利+220 Confirmed,Total:1142
巴基斯坦+14 Confirmed,Total:1014
冰島+89 Confirmed,Total:737
埃及+40 Confirmed,Total:442
阿聯酋+85 Confirmed,Total:333
日本+2 deaths,Total:45
連續兩日
芬蘭+27 Confirmed,Total:880
瑞典+16 Confirmed,Total:2526,+1 death,Total:42
埃及+1 death,Total:21
阿根廷+1 death,Total:7
其實到真係咁多人感染 大家就睇淡架啦
要死既就死 反正咁老 natural selection
最緊要係勞動力果批要快啲好返
我愛巴士
昨天死2500人,其實好誇張,因為總共才死大約20000,即是昨天死了之前幾個月總和的七分之一。
就算不計假國,比例都是差不多。
應該會繼續升 醫療爆
其實太嚴重太老唔應該死頂救 果啲可能唔住返2個月院都好唔返/都係死
反而救少左好多人 不過實比人屌
西班牙當局公佈,過去24小時新增738死,累計死亡人數增至3434人,成為繼意大利後,死亡人數超越中國的國家。確診人數則累積至47,610人。

德國個重症數竟然郁咗
意粉講緊咁樣揀人救都奶曬撻
而家香港正苦只會嚴密追蹤示威者
淨係#99死左果個已經源頭不明啦
政府到呢家都唔幫無外遊無去過確診地方既人驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞