【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
戶外空曠地方點都好少少,
戴埋口罩就更好
係驚佢地迫地鐵
不過日本而家仲係未日日迫地鐵番工
WHO班撚樣日日望住個數字知死未
日本+2 Confirmed,Total:1278
馬耳他+19 Confirmed,Total:129
摩納哥+4 Confirmed,Total:27
多哥+3 Confirmed,Total:23
繼續奶共咪得
自己友都輕鬆當係condom
一有事應該輕鬆割
挪威+15 Confirmed,Total:2902
北韓冇確診咩
結果搞到紐約州要開記者會屌鳩聯邦政府咁做等於叫26000人去死
瑞士+285 Confirmed,Total:10456,+10 deaths,Total:145
北馬其頓+29 Confirmed,Total:177
捷克+1 death,Total:5
再咁落去阿trump係未真係甩到身
有d公司home office 亦有彈性上班時間 實際情況就唔知
封城是有效阻斷傳播,但封城未必立即見效,有潛伏期,亦可以增加家居傳播風險,數字上可能要遲啲先見到升幅放緩
疫情完左之後一定會清算班撚樣
今次大流行WHO做過d乜撚野
仲話想Easter 正常返
等落台啦柒頭
封城可以,但現實係冇可能封到一年半載,因為經濟承受唔到,另外鎖你起屋企半年唔準出門口可能有啲人會頂唔順發顛,引發社會危機
屌你如果冇呢隻病毒嘅話連陶傑都批侵侵可以連到任,因為貿易戰有功,如果之後比嗰隻奶共拜登上到位就死啦
等戰爭狀態唔洗選
佢哋忙住數錢唔得閒理幾多人死
叫人唔好歧視支那同讚支那做得好
全世界一定要同支那算清呢筆賬
唔通同人講三星期都唔會壓到
咁而家封城做咩
要俾啲希望人民唔係無止境咁捱呀大佬
我毒撚係屋企一年都冇問題
有齊食訓柯丁 電話 上網 ps4 is ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞