【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
意粉差唔多啦 確診率無向上升 入ICU個升幅跌左 Recovery多左

依家係睇住之前d重症慢慢離去 最Sad
俄佬保到巴沙爾(敘利亞政府),但唔敢保證到巴沙爾同敘利亞政府軍會唔會中埋中蟈武漢肺炎(伊朗駐敘利亞伊朗革命衛隊)

敘利亞o係正以色列同埃及隔離,敘利亞政府邊有咁多kit驗
第一代香港關係法其實某程度上算係留畀中共一個向海外擴展嘅渠道,嗰時係92年,如果香港97年主權移交之後美國係市場方面上當香港係中國一部分嘅話,中共就冇辦法繼續透過香港獲得市場福利
分母(感染人數)增速放慢,所以死亡率會上升,最終應該是現在的double,即是20%左右
我又比人整蠱咗
England's deputy chief medical officer has warned it could be six months or more before the UK gets back to normal from the pandemic.

https://trib.al/zAuq5Vx
講咗好耐

bj都變埋新世界次元新人類(bj死唔去既話)
即係局勢穩返d?咁環境應該無咩人幫佢哋 分分鐘涉及政治勢力問題
咩事
Still alive?
除左非洲同太平洋島國得返四個:北韓,土庫曼,塔吉克同也門原來加勒比海國家全滅左反而歐洲加勒比海領地仲有倖存者

其實非洲都唔係淨太多個:南蘇丹,Malawi,Lesotho ,布隆迪,塞拉利昂,科莫群島(捐一百定二百畀支那果個),Botswana ,聖多美

btw果d南奧塞梯,索馬里蘭都未有但唔計啦(克里米亞有,計入俄羅斯而唔係烏克蘭
比我5分鐘時間
其實我覺得美國對香港有戒心 睇資料當年香港都被貿易制裁過 即係佢知道香港做緊支那白手套角色
比人當狗咁撚
埃及好遠下噃
約旦同黎巴嫩下嘛
不過伊朗革命衛隊都夠死
好柒
想投河自盡
個friend冇事最緊要
但係真係好柒下喎
https://youtu.be/5n6fIrbUUZc
Sweden 都特登寸支那
誤會定比人玩?
唔好意思 見識小 有d講係未聽過
比人玩
但唔覺得好笑
有錢齊齊搵姐正如一戰德國唔炸隻遊輪Wilson都未必開佢拖
但當美國感覺到你威脅到佢,而又撻著左佢個turbo,咁就停唔到落嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞