【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
俄羅斯?雖然俄羅斯而家都好似唔係幾想幫Transnistria

另外transnistria其實之前係黐住咗Moldova同歐盟簽咗市場合約,話唔定可以乘機問歐盟攞啲test kit
瞓左幾耐啊ching1500單
大概都係要斷絕人交往之類,同等現有+隱形患者死/好翻哂所需既時間
法國淨係報康復
接落嚟會係咩 估下
咪當儲氣
今日+200幾應該係之前既新聞?同埋就算之前未延後東奧都每日驗六百左右既無100封頂咁誇
Around 2000
第一檢測唔係100% 準確
會有false negative / 太早期驗唔到

第二病毒可停留喺表面幾日或以上
驗完捉晒班中招嘅
後面都有可能領嘢
尤其是驗完以為自己天下無敵百毒不侵先最危險

亂嚟建議改善方法: 全民驗一次 再全部lockdown 14日 再驗一次 再lockdown 14 日 再驗
俾佢入世貿組織真係最大錯誤 依家睇根本係得短期利益
侵想借McConnell隻手黎bam住香港民主法案o係參議院唔郁,侵唔想自己做醜人黎否決

McConnell見唔對路(共和黨同民主黨向佢迫宮,同埋侵放水),佢先至忽然支持香港民主法案
未聽聞過呢個版本
https://medium.com/@henryporterbabe/mitch-mcconnell%E7%B5%82%E9%96%8B%E7%B6%A0%E7%87%88-%E5%8F%83%E9%99%A2%E5%8B%A2%E9%80%9A%E9%81%8E-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%B0%91%E4%B8%BB%E4%BA%BA%E6%AC%8A%E6%B3%95%E6%A1%88-%E5%8B%87%E6%AD%A6%E6%8A%97%E7%88%AD%E8%80%85%E5%90%8C%E4%B8%AD%E5%A4%A7%E4%BA%BA-%E4%BD%A0%E5%9C%B0%E5%8A%AA%E5%8A%9B%E7%84%A1%E7%99%BD%E8%B2%BB%E5%88%B0-37fe312b3000

https://newtalk.tw/news/view/2019-11-14/326635

最早10月份中蟈武漢肺炎已經o係武漢同湖北團內爆到九彩
師兄借個位一用
(行動)打擊藍店嘅機會嚟喇- 投訴藍店違反<<預防及控制疾病條例>>新規例
https://lih.kg/1949260
冇記錯的話,果個年代有班經濟學者做左個forecast Model
話去到2000年,蘇聯經濟規模會超越美國
而支那仲係赤貧可能就係咁說服左基辛格掛
哦都係個人分析 不過trump唔多想理香港就可以肯定 只係過晒佢無得唔簽
俄佬第1批封支那關都係避唔到
我明原理
但想知點計出嚟
武漢肺炎第一波先係專殺老人家同廢老
但武漢肺炎變種既第二波就殺埋我地,就算死唔去都埋廢人類(比死更痛苦)
相比其他 算爆得少
估唔到會係西面歐洲攻入去
東歐呢個數唔少啦
武漢肺炎仲威過拿破崙同希特拉
冷戰時期亂咁搞
根本唔應該搞智利
智利係民主國家嚟 Allende唔得自然會落台
Allende當初選舉只係險勝
比佢做耐左連軍隊都暗反佢根本下次選舉就落台
點知美帝等唔切推pinochet政變
史稱智利911
十幾年獨裁害死幾萬條智利人命
我絕對唔讚成用人權換金錢
咁同支那人話六四學生死得好冇分別
基辛格本身就收咗強國好多好處啦
一定又錢又強國陰道不停服侍

呢個賣國賊嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞