【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
都冇特效藥
全世界經驗都係講緊平均兩個星期先清到病毒
都好過憑空印嘅
當舊白金係vibranium咩
佢話值就值?
有錢係美國就好。
美國窮撚慘過中國住鄉下
尼加拉瓜The first death
美國仲係要屈服中國
收皮啦
支那康復數字可能真 不過確診同死亡數就一定假
咪係 連燈仔個腦都唔知諗咩
估唔到
泰國+91 Total:1136
救市救人都要做
意大利政權肺炎前親支…
依家都係啦
俾人搞到咁連武漢肺炎都唔敢認
因為有事嘅上唔到飛機
信用本位經濟的確係咁運作,你都唔會話紅衫魚唔值一百蚊啦
又邊個唔親支,經濟上
有邊個
北歐
40 up走唔甩
控制左係控制左架啦 復哂工好多野回復哂正常
有線新聞都報哂 冇得假

但新增個數係咪咁少就好大機會唔止 仲有死亡人數一定假 最主要係之前啲數做假啫
https://amp.scmp.com/lifestyle/travel-leisure/article/3019609/helsinki-uses-wechat-encourage-more-chinese-tourists-see
Helsinki uses WeChat to encourage more Chinese tourists to see the real side of Finland

瑞典 丹麥 挪威 嗰啲又點
佢狂test已經預咗會咁 但嚴重同危殆嘅應該冇意大利同西班牙咁多啦

不過預計到班支那狗同藍屍五毛小粉紅會好開心
肯面對現實先會置諸死地而後生
好似支那咁,報個數就靚,但係支那人自己都唔信
被迫復工又冇人敢復
坡狗

武漢爆發的新型冠狀病毒疫情蔓延至全球逾百個國家及地區,新加坡再增52宗確診個案,28宗為境外輸入。新加坡政府因應疫情加劇,宣布新社交距離措施,要求民眾由今日起要保持至少1米社交距離,若在公眾場所排隊時或坐在座位上時違反規定,最高罰款1萬坡元(約5.4萬港元),以及監禁6個月,措施持續至下月30日。學校、工作場所、議會及法院可獲豁免。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞