【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
你頭先講緊一二月頭支那好少個案
咁我咪答你一二月頭香港咪有單打邊爐家族係支那傳入囉
兩個支那人惹到十幾條友
仲要二代傳播傳撚埋俾同事

好喇,你依家又spin去今個月既個案
依家全球都瀨晒野
台灣都開始多
除非全面封關
香港會多係無法避免
中共十幾年嚟就係靠一路發大財先令一二線城市社會穩定
要同美國佬鬥之餘仲要俾個肺炎搞到停工咁耐,甚至而家全球開始爆發佢想救市都只能眼白白望住個倒閉潮
分分鐘人民冇錢內亂嚟得仲早過八國聯軍
條撚頭係其他post 三毛格好撚重

好撚眼訓
唔再打嘢咒9條冚家鏟

條仆街阻住晒正常討論拉低討論水準
既然冇人有能力知支那實情, 用香港黎倒推係一個合理方法

至少起碼到一月中北上廣深冇咩野, 果時仲日日咁多人去來往香港同北上廣深做生意 (仲要係信政府既藍屍多), 的確係冇咩毒帶入黎
有既就傳染哂家人同事朋友啦, 一多不明病發個案實傳通天
而支那一月真係強力封湖北, 話之湖北死, 真係吹支那唔脹
睇多兩日先
火雞呢啲太飄忽
可能打仗唔得閒,所以五日一驗之類
今次之後應該勁多公司會重新考慮仲係咪支那設廠
你老味自己公司生產既野原來支那可以充公黎自己用
重要咁多外國人排支
到時連made in chi na既產品都杯葛埋就正
知實情同收到風一撚定係北韓同俄狗一早就封鳩支那狗關
屌完全封鎖件三毛先 煩撚到

三毛死全家 中支那肺炎死啊屌
你用香港黎推測深廣疫情係on9
樓上分析晒我唔重覆
Dybala: I could hardly breathe, but today I already feel much better
受控喎
屌真係好撚煩
阻撚住晒正常討論
Jazz All-stars Rudy Gobert and Donovan Mitchell have been cleared from coronavirus. (Source: Shams)
唔好完全封鎖
連係邊個帶風向都唔知

屌三毛係屌俾cd rom睇

完全封鎖會睇唔到
搞到人地以為三毛講嘢無問題
邊爐家族咪就係得一個輸入個案囉
一個起兩個止, 好多咩?

而家係每日幾十個輸入個案喎
對比係好誇張
變左紙袋肺既話係咪球員生涯結束?
講嘢冇邏輯又煩 屌那媽個post咁高嘅討論質素俾佢拖低哂
收到
有機會,不過要等佢clear咗之後再做肺功能test先知
咪係
煩撚到死
點解開頭冇乜確診我之前咪答撚左你囉
因為冇乜驗呀
要Loop幾多次?
你地有咩高質討論者

成個POST都係呢D
ITALY +1000 confirmed
US + 2000 confirmed
當睇波好HAPPY咁報比數之嘛
香港都唔好得坡狗幾多,只係坡狗多無頭公案中蟈武漢肺炎既本地case(冇去過中蟈,又冇外遊,又冇出街食野,只係落街無啦啦奶野)

坡狗仲討論緊應唔應停埋課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞