【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
諗起200萬+1
都係轉USD cash咋
部分主權由歐盟控制,部分經濟政策冇得話事
有錢歐盟國家要支持窮啲嘅國家,比呢啲國家拖累
經濟一體化,國家少咗競爭
同埋最重要係中國大一統思想咁,唔同種族之間將會逐漸同化,民族多樣性逐漸減少
梁烈士
唔好搵梁烈士同件新人類bj比較
香港既外遊案例仲未爆完?
其實係唔係三月頭返香港既團都中晒咁齊?
嚟緊入口轉內需
但如果佢好快好返,咁就變左真實治愈過案!即刻提高全國士氣
仲有多一大批中蟈湖北佬
歐盟解體
=
對三小國同波蘭都唔係一件壞事(反正一俾俄國搞同中蟈瘟疫,好似而家中蟈武漢肺炎病毒咁,歐盟德法都wfc波蘭同三小國)
武肺仲要病程長,即係住院拖一輪先出得院/pass away,煲爆醫療資源
一爆煲死亡率激增
UK Government says it didn’t get the emails inviting them to take part in EU procurement scheme for ventilators, but will consider participating in future schemes

但其實歐盟一個禮拜前公開講明話英國可以join呢個scheme,再加之前有英國politicians講話佢哋傾緊呢單嘢

啊英國你想搞咩呢?我明你哋想做日不落帝國,睇唔起歐盟班人,但而家情勢十萬火急,你哋仲未正式脫歐,咁有個咁筍嘅scheme做咩唔join呢蠢到一個地步
EU解體對三小國絕對係壞事嚟㗎冇咗歐盟俄羅斯仲唔吞左三小國
六月應該都未完武漢肺炎本身plan左去韓國睇ice show今年仲要係佢2010温哥華拎金牌嘅十週年屌佢老母支那狗 生又害人 死又累街坊儲左好耐錢先有得去
我有開post想叫多啲人討論吓㗎 不過無乜人理
WW3
佢地係北約成員哥度不嬲有美帝駐軍 驚條毛
Yuna?
NATO喺USSR解體之後其實都好半死不活feel,係近排強國崛起之後先開始好番少少
仆佢個臭街本身想趁十週年去睇一次Yuna Kim嘅ice show支那賤種害到乜都冇
小島秀夫 預言家
咪諗多啦
好返咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞