【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區04

5001 回覆
46 Like 6 Dislike
究竟幾時先整到疫苗
咁樂觀
我驚兩年都完唔到
日本今次同以往作風好似2個國家咁,又係經濟重要過國民生命錢,錢,錢
He wasn’t even graduated from his primary school
一個發達經濟體1個月死10000萬人唔係小事
Gaddafi
死得真係好無辜
有冇人同我一樣都覺得自己最後應該都係避唔到點都會中
Me
Italy reports 5,974 new COVID19 cases and 889 new deaths. Total now 92,474 cases and 10,023 deaths including 51 doctors
一個發達經濟體1個月死10000人唔係小事

打左左個萬字要上新聞um9
個個國家輪住出嚟屌 , 連菲律賓都出聲

菲律賓指中國部份測試劑準確率袛有四成
29.03.2020 01:22
菲律賓衛生官員說,根據世衛標準,由中國運到菲律賓的新型冠狀病毒測試劑,部份準確率袛有四成。由於準確率太低,當局並無使用,袛是貯存起來。

西班牙及土耳其亦曾指來自中國的測試劑準確率偏低,袛有約三成至三成半。

https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1277126&csid=261_367
死一億人
衰過 coin tossing
此句不唸 通商寬衣
4成已經比面佢
捷克話佢準確率得2成
頭先美國又加咗2478,就115k
又唔算係太無辜嘅,始終係獨裁者嚟
連登仔都不如
八爪魚都準過佢
黎緊要休息夠 食飽飯 多鍛鍊
戒煙戒酒 加強自身免疫力
後生體質好係優勢
雖然唔係無敵一定唔會死
但一定好過班廢中廢老先
發覺香港下低啲競爭對手無乜邊個有爆發力可以爬香港頭一係就唔驗一係就無錢驗
笑左出聲
八爪魚
西班牙好似係on9搵咗中介公司幫手買,跟住間公司搵咗一間冇畀中共authorize嘅工廠買,所以而家追究無門

其他國家我就唔清楚,不過咁多國家出事,分分鐘畀中共authorize嘅工廠啲test kit嘅accuracy都麻麻
佢最錯係放棄核武同埋歐美堆以為冇事
點知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞