【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇手足乳糖不耐 飲唔飲到myprotein Impact Whey Protein
見到 myprotein長年有平 唔知會唔會肚痛

俾多啲錢飲iso囉
想問下買左筒好難飲既vanilla味iso whey zero可以點做令佢好飲啲?
同埋有咩protein真係好飲,咩味都ok 感激師兄
溝牛奶飲
個人喜歡飲朱古力味
所以我比較喜歡VP2隻味 濃郁但唔算好甜
而家飲緊On就相對淡味啲
計落好似貴返過 ON gold standard
ON有乳糖但都有lactase幫助消化 我飲落冇事咁廢事轉了
背肌群所有拉嘅動作都以手肘軌跡作準,當你自己無前臂
留名
樓主操得再大隻都係得個殻 男人老狗小器到呢
有冇巴絲係Skinny fat可以請教下?
如果一星期3日做hiit/trx減肥, 3日做body weight training增肌岩唔岩?

利申: 新手求教

今日第一次check inbody, bmi正常, 平時d人成日以為我瘦,
睇到body fat真係嚇到個心離一離, 雖然不嬲知自己唔算瘦,
但冇諗過自己body fat有成26, 同埋新陳代謝好慢

飲食如何?
瘦底脂肪多,亂咁食野?

我飲食平時算清架,inbody check到我基礎代謝得1200卡路里,而我個身型suppose係要有1400

早餐:Skimmed milk/低糖豆漿/維他奶麥皮,加麥面包
午餐帶飯:紅米飯加各式蔬菜炒豬肉 (有1,2日出去食)
晚餐:一大碗滾湯(應該衰呢樣,都好咸下),半碗紅米飯,蒸魚/炒菜/豬肉
阿媽煮野比較咸,我以為自己早午餐都夠清

無protein 同 健康脂肪

咩食物有健康脂肪

魚、nuts、橄欖油之類

豆同瓜子種子嘅鋪田
覺唔覺得做gym戴手套既男人係垃圾?
1.季候鳥
2.拿型

唔會理人,但係我爛哂手

我自己唔會隨身帶手套出街囉,但bar隨街都有
matrix啲機好撚垃圾
https://lihkg.com/thread/2857479/page/1
你回4年前文
你去返新尼個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞