【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇巴打痾尿會勁多泡
之前飲whey 第二日起身啲泡多到乜咁又唔散
好驚個腎有事
有冇巴打痾尿會勁多泡
好驚個腎有事

丁太多

屌我兩個禮拜一次!
有冇巴打痾尿會勁多泡
好驚個腎有事

咩牌子whey咁正?
增磅速度幾多左右先正常
本身過輕勁多
而家十到十一個月到先增左廿磅
呢個速度算唔算正常

如果你細過 30 歲可以叫慢

一個月10 kg wor

我都幾肯定做gym會使人視力下降

其實我睇錯左邊度?我仲未揾到

巴打你精神分裂?

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
知唔知而家除左老師都仲有好多私補
百貨應百客

點解po d唔po d
開左咁多個post當自己場主又唔擺下introduction

呢頭同我咁多野講轉頭又屌鳩我
你人格分裂炸話

pt for personal trainer ,後面同你講咁多嘢係因為當時你未sell得咁明顯,被你呃咗

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d
開左咁多個post當自己場主又唔擺下introduction

你人格分裂炸話

你呢頭揾客但私下又話唔係pt , 你唔收錢現場教?

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d

你人格分裂炸話

走啦過街老鼠

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d

你人格分裂炸話

後面啲嘢同pt話題完全無關跟住話我唔貼出嚟,正宗九唔搭八
有冇巴打痾尿會勁多泡
好驚個腎有事

咩牌子whey咁正?

Myproyein
上網話重力訓練都有機會多泡
creatine一定要操前食?

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d

你人格分裂炸話

你已經炒左車啦,走啦傻仔

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d

你人格分裂炸話

Sell咪sell,其實好平常時事
但又要做到唔係好刻意,扮哂野指導新手,咪又係收錢,最後都唔知你教既野有無問題有無錯

巴打你精神分裂?

巴打果然係80後
有多少難溝通
百貨應百客

點解po d唔po d

你人格分裂炸話

Sell咪sell,其實好平常時事
但又要做到唔係好刻意,扮哂野指導新手,咪又係收錢,最後都唔知你教既野有無問題有無錯
有冇巴打痾尿會勁多泡
好驚個腎有事

咩牌子whey咁正?

Myproyein
上網話重力訓練都有機會多泡

估幾個原因,1.你本身腎唔好, 2.無操都照飲,有人當早餐但就唔係晨操,3.包野變壞,mp啲袋成日穿
係呀係呀你一D問題都無,我地專登係TG GP組織黎迫害你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞