【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
琴日做完squat
今日個中背同下背都痛
係咪我錯左posture?

肯定

唉 可能我唔識點吸氣收腹
巴打有冇d tips 點樣hold實個core
琴日做完squat
今日個中背同下背都痛

肯定

變左做deadlift?
琴日做完squat
今日個中背同下背都痛

肯定

變左做deadlift?

隻腳都有痛 但個背仲痛
最衰自己一個去做 冇人係身邊睇住
有無巴打有開freelance 教健身 自己做做極都無料到咁 做到好灰
Tg:nakuz33
有無巴打有開freelance 教健身 自己做做極都無料到咁 做到好灰
Tg:nakuz33

唔係話九龍灣大場咩 咁即係大定細
有無人試過bpi sports嘅iso hd?
買左桶1.8磅
跟佢份量沖好鬼濃
1scoop加6oz水算唔算正常?
無飲過其他
有無人試過bpi sports嘅iso hd?
買左桶1.8磅
跟佢份量沖好鬼濃
1scoop加6oz水算唔算正常?
無飲過其他

覺得濃咪加多兩安水囉,雖然佢教係用6安水
留名睇肌
身邊都無咩朋友做gym
但gym 房都唔少人

咁多野連埋運費都係13xx 仲送埋3in1 shaker
抵到射精 轉行做BB.com打手先
天生無得變
新手啱啱join個p記
比啲教練sale到仆街,
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
日日叫我買120堂x800蚊嘅program
屌佢哋老母好撚煩!!

有無中環/太古/天后/灣仔/屯門/元朗巴絲打帶下小弟
求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波
新手啱啱join個p記
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
屌佢哋老母好撚煩!!

求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波

就係知自己頂唔順P記所以jion咗G記
依家去咗幾次都只係得一個教練sell過我 不過同佢吹水話冇錢之後去佢望都唔望我
新手啱啱join個p記
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
屌佢哋老母好撚煩!!

求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波

就係知自己頂唔順P記所以join咗G記
依家去咗幾次都只係得一個教練sell過我 不過同佢吹水話冇錢之後去佢望都唔望我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞