【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
我想問下一日4-6隻蛋會唔會膽固醇過高
同埋食咁多雞肉同雞蛋+豆漿會唔會雌激素過高搞到出肥仔波?因為依家d農業好多時會催谷生產打生長激素
我知咁問好on9,但真心想知比自己以後食得安心d
其實我係咪要練前臂
我無點練前臂 仲要玩背都好少用到前臂力
成日比你地串

練唔練都要問人?
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

練唔練都要問人?

教練都要問人
平時1-2日去一次
依家3-4日先去一次
同埋係咁放臭屁
可以點攪
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你

今日練完前臂,筆都渣唔到

我發現次次打完飛機之後做GYM D汗好大陣精味

痴左線?
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你

痴左線?

人地叫佢唔好sell自己就玩膠
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你

痴左線?

好撚煩條友
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你

痴左線?

好撚煩條友

其實佢已經另外開post sale
其實我係咪要練前臂
成日比你地串

邊到有人串過你

痴左線?

好撚煩條友

說太易pt 放過我地啦

痴左線?

好撚煩條友

說太易pt 放過我地啦

JM9
定唔到位

吹下水姐

開過個ac把啦
而家除左一開波個大重量全部轉曬做15下
同時個磅數都磅左好多
每SET都做得好辛苦

你大隻你話事啦
點解可以咁厚臉皮
點練到有腹肌 同2頭
2頭 好廢 單手 15lb 到 最盡
點解可以咁厚臉皮

又點呀

師傅上次見你係fac推十餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞