【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
physical紅日開唔開
毒撚無野做

年年都淨係初一至三唔開
新手做胸 應否做機先?

Neutral grip dumbbell bench press 10lb 8x4
再做 dumbbell bench press 10lb 6x4
覺得唔應
想問下個form有咩要注意 食左落對手到
睇完youtube 好多都教45度手 挺胸夾背 仲有無要點?

又搵食
新手做胸 應否做機先?

Neutral grip dumbbell bench press 10lb 8x4
再做 dumbbell bench press 10lb 6x4
覺得唔應
睇完youtube 好多都教45度手 挺胸夾背 仲有無要點?

又搵食

我見新手胸唔應係多數係握法問題
有無人同我夾physical

sales 會幫你砌人是常識吧 , 你係咪 sales 黎架 ?
新手做胸 應否做機先?

覺得唔應

10 磅不如做掌上壓?
新手做胸 應否做機先?

覺得唔應

又搵食

我google握法 搵唔到好多資料
巴打可否講多小小
新手做胸 應否做機先?

覺得唔應

又搵食

我google握法 搵唔到好多資料
巴打可否講多小小

手指太用力鏈桿變左用前臂谷
今日約左check inbody, 一去到兩個夾住sell我,我係咁拒絕,之後連體脂都唔幫我量就放走左
新手做胸 應否做機先?

覺得唔應

10 磅不如做掌上壓?

只做到10磅點會做到掌上壓

我就覺得唔多關事 , 大把人做掌上壓唔係用胸力為主
肥仔想減肥
早餐食一塊麥包
午餐食菜加粉絲或者一個吞拿魚蕃茄麥包三文治
5-6點左右食一個細蘋果或者香蕉
夜晚就食屋企飯,多菜少肉一碗飯
每日都會落去快行40-50分鐘(肥到跑唔到好耐 )
想知日日咁樣食會唔會唔夠營養 唔想節食但係又唔知邊D食得邊D唔食得
同埋減唔減到 慢唔緊要 想減得健康
肥仔想減肥
早餐食一塊麥包
想知日日咁樣食會唔會唔夠營養 唔想節食但係又唔知邊D食得邊D唔食得

肉可以食多啲 , 唔好食肥肉就得 , 因為蛋白質消化過程係對燒脂有幫助的
新手做胸 應否做機先?

覺得唔應

10 磅不如做掌上壓?

新手唔係學識點用力先好啲咩
肥仔想減肥
早餐食一塊麥包

肉可以食多啲 , 唔好食肥肉就得 , 因為蛋白質消化過程係對燒脂有幫助的

食得太少 應該卡路里得一千左右
長期係咁會唔健康
可以食多兩份肉 或者一份肉半舊蕃薯
新手無方向 點搞

https://t.me/gyhxhaj

不如你自己開一個 post 搵客啦

agger

想問你成日sale自己 一個月搵到幾多 (無惡意,真心想問)
增磅速度幾多左右先正常
本身過輕勁多
而家十到十一個月到先增左廿磅
呢個速度算唔算正常
今日約左check inbody, 一去到兩個夾住sell我,我係咁拒絕,之後連體脂都唔幫我量就放走左

所以都叫你唔好去啦
過來人話你知實sell,我個陣俾佢個d人夾左個幾鐘啊,不過我係唔買,佢地都吹我唔脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞