【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
新手屌細力啲

180 70kg
冇操過 身形似周星馳零零發隻外星人咁
飲食正常 office 工 一星期打一個鐘波
應該從飲食定操開始
有做下plank 同 掌上壓 不過知唔會太有效
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲
新手屌細力啲

180 70kg
冇操過 身形似周星馳零零發隻外星人
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

好對唔住,一睇到大笑左出黎
學左深蹲先
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

學左深蹲先

想買奶粉 邊到買好

多數係 HKB , BC , 好生命 是旦一間

HKN

GNC

搞搞震就過主啦
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

減肚做帶氧

飲食=休息>>>>>>>>>阻力訓練>cardio
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

學左深蹲先

真係好似
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

學左深蹲先

真係好似

手仲再幼啲
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

減肚做帶氧

咁應該食咩?? 介肉定介飯
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

減肚做帶氧

食多啲菜,食牛/雞/魚肉,白飯嘅話食少啲,可以嘅話轉食意粉/糙米/蕃薯做主食
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

減肚做帶氧

食多啲菜,食牛/雞/魚肉,白飯嘅話食少啲,可以嘅話轉食意粉/糙米/蕃薯做主食

唔該巴打

咁放工返屋企做sit up push up plank算唔算阻力訓練?
hiit 係咪 cardio 一種?
搭單問埋成日好多胃氣係唔係食唔夠菜嘅表現 食水果又得唔得?
175 60kg左右 瘦柴 食極唔肥 每星期做3次 每日2-3餐 加gym後奶粉/雞胸肉 訓前奶粉 姿勢發力岩
好似做極都上唔到另一個磅數既啞零/機
例如推胸 推每邊25磅 8-12下 4sets
一上30第1set做到8下 但之後3set 幾下就收左皮
維持左呢個狀態半年
係咪食得唔夠 無增肌肉增長
新手屌細力啲

180 70kg
應該從飲食定操開始
hiit會唔會有用?

想肚腩細啲正常啲

減肚做帶氧

唔該巴打

咁放工返屋企做sit up push up plank算唔算阻力訓練?
hiit 係咪 cardio 一種?
搭單問埋成日好多胃氣係唔係食唔夠菜嘅表現 食水果又得唔得?

算,但係唔好剩係做依D,係屋企做既話最好上網睇D片講點做home workout,如果你分推拉腳咁做就會比較好,因為你個身體係咁設計。
HIIT同CARDIO係唔同,但係都係有效既一種燃脂運動,但最好都係以重訓為主,因為肌肉量愈高你既基本代謝就會愈高。
菜同生果唔可以互相代替,兩樣都要食
[quote]175 60kg左右 瘦柴 食極唔肥 每星期做3次 每日2-3餐 加gym後奶粉/雞胸肉 訓前奶粉 姿勢發力岩
維持左呢個狀態半年
肯定姿勢發力岩?
我都超瘦撚50KG個陣由10LB推起
而家60KG都推60LB 4set
除左姿勢發力岩, 好重要既係食夠, 訓夠, 操夠
175 60kg左右 瘦柴 食極唔肥 每星期做3次 每日2-3餐 加gym後奶粉/雞胸肉 訓前奶粉 姿勢發力岩
維持左呢個狀態半年

肯定姿勢發力岩?
我都超瘦撚50KG個陣由10LB推起
而家60KG都推60LB 4set
除左姿勢發力岩, 好重要既係食夠, 訓夠, 操夠
想買奶粉 邊到買好

發現bodybuilding.com平勁多 買夠49美金仲free shipping 之前傻仔bc shop買
想買奶粉 邊到買好

發現http://bodybuilding.com平勁多 買夠49美金仲free shipping 之前傻仔bc shop買

Free shipping應該剩係for美國?
維持左呢個狀態半年

每日2-3餐想肥...? 當奶粉係神藥//?
想買奶粉 邊到買好

發現http://bodybuilding.com平勁多 買夠49美金仲free shipping 之前傻仔bc shop買

今日去Bc shop門市冇價錢牌
冇得隔價
維持左呢個狀態半年

會唔會你個三頭追唔到個胸 , 三頭有無另外去練 ?
https://www.youtube.com/watch?v=ABjDBOttfCM
有人網上屌係鬍鬚佬間野 買左堂 唔上
過左太耐 因為會藉過期 唔比上堂
買堂唔開單
想買奶粉 邊到買好

Free shipping應該剩係for美國?

好似係喎屌 仲未埋單
不過計埋都抵 買多啲擺屋企先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞