【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
瘦底shredded
Bulk左先
有冇巴打知p記平安夜 聖誕點安排?
係咪照開???
Fac 25號開到9點關門
我諗可以包場 啲人出哂街
做背硬係唔應 已經學左好多youtube 自己感受唔到背肌
做 仲有咩要注意?

reverse 狹手 lat pull down x4
正闊手lat pull down x4
係咪照開???
Fac 25號開到9點關門
我諗可以包場 啲人出哂街

朝早做唔知爆唔爆
夜晚我都要出街
我反而睇左好多YOUTUBE
推胸仲未FEEL到
做 仲有咩要注意?

Row?

做row易d?
係 做完兩個震嗮 應該加多個?
做 仲有咩要注意?

Row?

做row易d?
你玩兩個動作?
係 做完兩個震嗮 應該加多個?

兩個就震晒?減磅加兩個動作或set數應該對增肌會有效啲
我荃灣做⋯ 做完返去同阿媽食飯
有街去⋯ 玩得開心啲
仲唔狗衝

薄荷朱古力 大家有冇飲過其他牌子嘅呢隻味
有冇巴打飲開quickmass?
想問下花生醬朱古力好飲定朱古力好飲?

我飲開on 朱古力都ok好飲

Quickmass 甜撚死
True mass>quick mass
有冇巴打可以介紹下響個飯盒度可以加d咩脂肪落去
目前飯盒:
炒西芹
白飯
煎雞柳
想問如果我要用引體上升機嚟做背肌
我應該點分配助力?
係咪照開???

有冇手足乳糖不耐 飲唔飲到myprotein Impact Whey Protein
見到 myprotein長年有平 唔知會唔會肚痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞