【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
有無人知依家myprotein xmas 減得多唔多

試過真3折
通常大時大節多人上網買野都唔會真正最平

屌 後悔無係11 11入定幾袋

無平到 假6折

通常咩日子會平d架

根本唔平得幾多 , 買過一次就唔會再買

但myprotein比好多牌子都平喎

就同你計下 , mp whey 5KG袋裝而家最平係 $698 / 100serving , 1 serving 有21g protein , 一共有 2100g protein , 即係平均1g protein 係 $0.33

比較番 ON golden whey 5磅桶裝 , $440 / 74 serving , 1 serving 有24g protein , 一共有 1776g protein , 即係平均1g protein 係 $0.247

558喎 你打埋xmas code

揀左咩味先 ?

不過今次折上折就真係有平

係呀我想買pea protein 都有42折 1包156$食倒2個月

唔係喎原來 有32折
不過本身d訂貴都唔合理
想問下一對可調式啞鈴+一個引體上升架
夠唔夠晌屋企操背
冇時間出去做
但見啞鈴操背既動作黎黎去去都係果幾個

如果BODY唔太高大 , 同門框夠闊 , 用門撐做引體會簡單啲

成日見人話好難bulk
其實你整薯容
一大啖+一啖奶
全盛時期我試過一餐食十個
又易入口

好想同薯容瘋狂打茄輪 btw點整
成日見人話好難bulk
其實你整薯容
一大啖+一啖奶
又易入口

整爛佢咪得
成日見人話好難bulk
其實你整薯容
一大啖+一啖奶
又易入口

整爛佢咪得

煮林啲薯仔切碎,再用隻匙壓爆,但整兩次就寧願去買kfc薯蓉
成日見人話好難bulk
其實你整薯容
一大啖+一啖奶
又易入口

整爛佢咪得

冇壓薯器真係對耐性嘅挑戰 麻煩到死

就同你計下 , mp whey 5KG袋裝而家最平係 $698 / 100serving , 1 serving 有21g protein , 一共有 2100g protein , 即係平均1g protein 係 $0.33

比較番 ON golden whey 5磅桶裝 , $440 / 74 serving , 1 serving 有24g protein , 一共有 1776g protein , 即係平均1g protein 係 $0.247

558喎 你打埋xmas code

揀左咩味先 ?

不過今次折上折就真係有平

488/200serving

圍番平成倍

大佬一隻係whey concentrates一隻係whey isolates
成日見人話好難bulk
其實你整薯容
一大啖+一啖奶
又易入口

整爛佢咪得

用保鮮袋袋住直接用手揼咪得
想問下有冇巴打係bodybuilding到買過野
而加見最多10%code 遲啲會唔會再多啲?
買過左100Usd
想問下有冇巴打係bodybuilding到買過野
而加見最多10%code 遲啲會唔會再多啲?
買過左100Usd
其實我一日
練胸12組(卧推 上推 飛鳥)
三頭12組 (3個動作)

一日
背15組 3-4個動作
二頭8-9組

肩就獨立一日去練10組
咁得唔得
夠唔夠晌屋企操背
冇時間出去做

如果BODY唔太高大 , 同門框夠闊 , 用門撐做引體會簡單啲

巴打呢個邊度有 心郁郁想整番個
夠唔夠晌屋企操背
冇時間出去做

巴打呢個邊度有 心郁郁想整番個

https://hk.auctions.yahoo.com/item/100414258182

用緊 , so far 都未出事
其實我一日
練胸12組(卧推 上推 飛鳥)
三頭12組 (3個動作)

一日
背15組 3-4個動作
二頭8-9組

肩就獨立一日去練10組
咁得唔得

試過真3折

無平到 假6折

通常咩日子會平d架

My protein d質素咁差⋯
買黎都曬錢⋯

試過真3折

無平到 假6折

通常咩日子會平d架

買黎都曬錢⋯

myprotein差咩

試過真3折

無平到 假6折

通常咩日子會平d架

買黎都曬錢⋯

買過個袋好似有啲漏氣咁 , 所以凝住啲味怪怪地
夠唔夠晌屋企操背
冇時間出去做

依隻之前有
係好穩陣
不過門框唔水夠闊變左練手力多
依家買左勾住門框果款

有走廊就咁樣撐係最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞