【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
點練到有腹肌 同2頭
2頭 好廢 單手 15lb 到 最盡

咩動作同幾多rm先?不過我都係廢二頭
點練到有腹肌 同2頭
2頭 好廢 單手 15lb 到 最盡

咩動作同幾多rm先?不過我都係廢二頭

體脂低就有腹肌
Chin up可以練大2頭
不過你剩係練呢2個地方?
點解可以咁厚臉皮

又點呀

師傅上次見你係fac推十餅

笑死一餅都比多我啦

師傅又扮

有冇巴打食過依隻creatine 有咩評價

會痴到一舊舊 食買左就明

有冇巴打食過依隻creatine 有咩評價

會痴到一舊舊 食買左就明

你講未沖果陣?
不過都沖得開既

諗住直接啪入口再灌水 我本身食C4都係入面一舊舊唔係粉
正反手練硬舉,左正右反,1rm 拉160公斤,拉到上去,發覺自己左手握力唔夠右手好,感覺左手慢慢鬆緊,不過右手都仲有力hold 住

想問下可以點改善握力

利申 176 81公斤 15%bf 而家增緊肌,諗住上到85再cut

PT 食M記⋯⋯

PT 食M記⋯⋯

食防腐劑練肝臟

PT 食M記⋯⋯

食防腐劑練肝臟

可能食黎訓練脂肪⋯
正反手練硬舉,左正右反,1rm 拉160公斤,拉到上去,發覺自己左手握力唔夠右手好,感覺左手慢慢鬆緊,不過右手都仲有力hold 住

想問下可以點改善握力

利申 176 81公斤 15%bf 而家增緊肌,諗住上到85再cut

Sumo? 用助力帶囉bro

想問下可以點改善握力

Sumo? 用助力帶囉bro

我拉 Rdl

PT 食M記⋯⋯

食防腐劑練肝臟

可能食黎訓練脂肪⋯

巴打好適合係大場做,夠煩夠主動又無牌

PT 食M記⋯⋯

食防腐劑練肝臟

可能食黎訓練脂肪⋯

真係唔太明你同人講自己食m記係做乜鳩
左膊向下伸 鎖骨/斜方位置會痛 係咪拉傷左

PT 食M記⋯⋯

食防腐劑練肝臟

可能食黎訓練脂肪⋯

真係唔太明你同人講自己食m記係做乜鳩

下次問準你先PO囉成個呀媽咁

呢個人如果係教練就大獲 ⋯ 問多兩條問題發爛咋⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞