【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
揸番佢
新手啱啱join個p記
比啲教練sale到仆街,
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
日日叫我買120堂x800蚊嘅program
屌佢哋老母好撚煩!!

有無中環/太古/天后/灣仔/屯門/元朗巴絲打帶下小弟
求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波
揸番佢

揸過啦
佢哋對波硬過鐵
揸完佢仲問我想唔想好似佢咁硬
新手自己玩左一個月暫時無人SELL
可能我塞耳機
食多d carb
新手啱啱join個p記
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
屌佢哋老母好撚煩!!

求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波
可能我塞耳機

巴打去開邊間
新手啱啱join個p記
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
屌佢哋老母好撚煩!!

求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波
揸番佢

揸過啦
佢哋對波硬過鐵
揸完佢仲問我想唔想好似佢咁硬

咁誇張 ⋯⋯ 可惜我地唔同地區
新手啱啱join個p記
係咁話我手型好難睇,
又係撚咁揸我對肥仔波,
叫我跟佢哋個plan
屌佢哋老母好撚煩!!

求其相認下都好
唔想一支公比人狂揸波
可能我塞耳機

馬鞍山
唔知關唔關事
出左二人同行多左好撚多人
新手一問
依家my protein 個折扣抵唔抵入手
如果唔既我繼續食住real food先
IMPACT WHEY PROTEIN?
唔係咁窮就買 ON / BPI 啦
新手一問
未係最平

我等到7折先入 新手最近先開始做但成日食好少野
等7折 ?
新手一問
未係最平

等7折 ?

其實佢每隔2個月就有新code架啦唔係咩
多數係 3, 4, 5 折 , 7折咁撚貴得你買
新手一問
未係最平

等7折 ?

依家8折都有人買啦
有過3 4折最抵咩
而家都做緊 3折再75折啦

XMAS WEEK SHOPPING |
Everything Discounted Up to 70% + Extra 25% Off | Use Code: XMAS
未係最平

等7折 ?

依家8折都有人買啦
有過3 4折最抵咩
而家都做緊 3折再75折啦

XMAS WEEK SHOPPING |
Everything Discounted Up to 70% + Extra 25% Off | Use Code: XMAS

呢個唔係7折再75咩
操左半年多d 由58kg上到68kg 但中背感覺仲係無咩肌肉 好薄咁 有無ching教下有咩動作易d target中背
練到啲肌肉好實有晒線條 但係點解操唔大 應該點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞