【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
有幾多巴打係physical做?
突然出個140蚊plan會唔會好快執笠

呢排多左新公司,所以咪要做下特價搶客囉
見GNC特價買左whey protein vanilla
難飲到嘔
難飲到嘔

朱古力味最安全
想問下有冇fac既巴打可以有機會一齊操下⋯
我鐘意自己操 但係耐左有啲悶
難飲到嘔

朱古力味最安全

Gnc一個serving 使唔使50$

350左右25 serving
飲奶粉飲到有d喉嚨痛,點攪好

已經飲水飲好多+訓覺夠8個鐘+避食熱氣野

飲到d尿唔黃為止

近透明啦,半個鐘wc

定係身體未慣,飲多排慣左就唔痛

同埋我用凍水沖,沖唔穩d粉係咪都有影響架??

飲到d尿唔黃為止

近透明啦,半個鐘wc

Ps: dymatize mass gainer chocolate,睇前人講Vanilla好似無咁易喉嚨痛

飲到d尿唔黃為止

近透明啦,半個鐘wc

Ps: dymatize mass gainer chocolate,睇前人講Vanilla好似無咁易喉嚨痛

Chocolate must be 上火啦
食綠豆啦
每日一次每次250粒

又綠豆仔

我試下買d蔘蜜飲先,以前喉嚨痛時都係飲蔘蜜
有冇巴絲係Skinny fat可以請教下?
如果一星期3日做hiit/trx減肥, 3日做body weight training增肌岩唔岩?

利申: 新手求教

今日第一次check inbody, bmi正常, 平時d人成日以為我瘦,
睇到body fat真係嚇到個心離一離, 雖然不嬲知自己唔算瘦,
但冇諗過自己body fat有成26, 同埋新陳代謝好慢
有冇巴絲係Skinny fat可以請教下?
如果一星期3日做hiit/trx減肥, 3日做body weight training增肌岩唔岩?

利申: 新手求教

今日第一次check inbody, bmi正常, 平時d人成日以為我瘦,
睇到body fat真係嚇到個心離一離, 雖然不嬲知自己唔算瘦,
但冇諗過自己body fat有成26, 同埋新陳代謝好慢

飲食如何?
瘦底脂肪多,亂咁食野?
今日全p三四點果陣有兩條好大聲咁鳩叫有個仲叫到屌西咁

係咪戴眼鏡著緊身衫
有幾多巴打係physical做?
突然出個140蚊plan會唔會好快執笠

p記揮手
今年月頭5千蚊30個月
就快做左成年都未執
自己衡量風險啦
今日全p三四點果陣有兩條好大聲咁鳩叫有個仲叫到屌西咁

係咪戴眼鏡著緊身衫

叫到屌西果個係帶眼鏡著乜衫就冇乜留意

九龍灣
我都想搵butty

可以係黃埔既
我突破唔到兩餅bench想搵人幫幫手

https://t.me/gyhxhaj

去過一次九龍灣
本身住荃灣 去開荃灣 去過旺角同荔枝角
岩岩續會可以去哂啲分店 邊到想去玩下

九龍灣
我都想搵butty

可以係黃埔既

屌你咪撚再sell自己 以為改左名冇人認得你?

九龍灣
我都想搵butty

可以係黃埔既

屌你咪撚再sell自己 以為改左名冇人認得你?

見到你係第二個果post話有pt教得好 之後post自己個tg出黎 搵客去第二度啦
搵食躝遠啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞