(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區142 新手問野請睇#1

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
一要努力,二要努力,三四五都係要努力

講咩都得訓練飲食問題心得資料分享

無乜嘢唔好嘈交,因為嘈交要自貼
唔好貼自己TG出黎,搵食出返去唔會阻你

健身係一條漫長既路,無論增肌定減脂肯堅持就會成功

----------------------------------------------------------
有任何新手問題請睇咗pixel巴既post先

減肥/增磅
https://lih.kg/1071429

BC SHOP藍店
Team muscle pro極藍
消防陳家駿同拍檔Joey都係藍到黑 成日贊成黑警打市民,甚至殺市民,話打得好殺得好,間supplement鋪頭仲私下俾折扣黑狗,打埋科興

Dymatize紅到極致 切勿幫襯

----------------------------------------------------------
健身po名人堂

永遠懷念 Frogching 努力巴 小花生 勤力豬豬 威威司令 世界大戰(傻閪Batman)

爆po唔開賤種名人堂

1. Serrqa #399844 賤種p牌短J五毛狗 post125

2. 上海粗屌 #41366 post128

3. 猛加奶 #418643 賤種p牌狗 post129
健身台Pokemon吉祥物

希望之後啲健身post都跟返格式
咁快開定新po
胡說樹腳震rdl 吉bar 唔講,又自稱踎三餅又唔提?
權哥又正氣又黃仲笑人咁多?
屌你仲叫人權哥
推爆舊po先
One punch man
Eugene

睇返呢個算
Eugene同kofgym Karl
肌肉流失得好勁
Lm
想死了
已unsubscribe kofgym
Burger見字請好好反省
karl 睇片都幾瘦
呢幾日又偷懶
咩事? 近期冇跟開
唉,好撚想死
女神俾人食咗
又冇Gym做,女神又俾人食咗
人生有咩意義
Diu
胡說樹已經柒到盡頭
太陽底下無新事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞