【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
以為外表大大舊,就溝到女/有自信?全部都係無腦既。為做而做,個腦完全無發展過。gym mouse

利申 183 87kg 有腩 只用天然既運動 操練

心態決定境界。

負評
以為外表大大舊,就溝到女/有自信?全部都係無腦既。為做而做,個腦完全無發展過。gym mouse

心態決定境界。

負評

其實邊到有人講外表大舊溝到女 閣下咁有腦有幾多個PhD
見到你地大大隻咁,行路啞住曬兩邊,最慘係,多數係唔夠高,諗住變橫就有返啲自信....見到都覺有啲可憐。橫到過撚曬火

心態決定境界。

負評

其實邊到有人講外表大舊溝到女 閣下咁有腦有幾多個PhD

讀完,出黎搵食啦,phd屎都無得食呀係香港。你唔洗對號入既。
你sell還sell,一開始劈頭第一句話係你教我唔會理你,做咩要扮咩朋友做教練,就係你依啲咁嘅人搞到香港啲健身風氣咁差

明曬 下次唔會
改正先:
https://t.me/gyhxhaj
新手上路可以問下我
多係數康文/會所教人
Target 中學大學

玩左排想搵人指點下,唔知巴打點樣收費?教左幾耐?有無教練証書?

有無巴試過monster mass
港女信呢d架
但佢地唔知藝人一得閒就去做gym

superfood
偽科學都信就抵被自然淘汰啦
認真問
女仔想操腹肌 想要馬甲同人魚線 同瘦手臂應該點
有少少肚腩同手臂有啲肉 但係其他地方都瘦
一個星期會做兩次gym 想知點做先啱
同埋飲食習慣係咪要改變下

飲食=休息>>>>>>>>訓練
妳介唔介意講下自己本身啲飲食同生活習慣先

食野冇乜特別 通常晏就求其煮個麵 夜晚有時白烚雞胸同菜有時出街食
生活習慣就夜睡早起

夜瞓早起盡可能唔影響日常工作嘅情況下改,因為夜瞓影響身體復原
食麵嘅意思係公仔麵?
你sell還sell,一開始劈頭第一句話係你教我唔會理你,做咩要扮咩朋友做教練,就係你依啲咁嘅人搞到香港啲健身風氣咁差

好教練真係難求,個個都sales黎
根本你係好既你唔sell我我都會幫你買堂啦,而家我跟緊個個都無sell過我買堂,我係試完堂覺得幾有heart就跟左
個d死垃圾一味sell,又講到你好不濟,又無料到上堂掛住傾計同我hea操
認真問

食野冇乜特別 通常晏就求其煮個麵 夜晚有時白烚雞胸同菜有時出街食
生活習慣就夜睡早起

夜瞓早起盡可能唔影響日常工作嘅情況下改,因為夜瞓影響身體復原
食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬
認真問

生活習慣就夜睡早起

食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬

公仔麵好肥架
烏冬會好d
認真問

生活習慣就夜睡早起

食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬

公仔麵好肥架
烏冬會好d

我知呀介緊 有時真係貪方便求其煮啲野食
有啲咩又方便又唔肥
認真問

生活習慣就夜睡早起

食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬

公仔麵好肥架
烏冬會好d

有啲咩又方便又唔肥

蕃薯、薯仔、通粉、麥片⋯都好易整好方便

生活習慣就夜睡早起

食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬

公仔麵好肥架
烏冬會好d

有啲咩又方便又唔肥

依啲都正carbs嚟

生活習慣就夜睡早起

食麵嘅意思係公仔麵?

我都知夜訓唔好 改緊
有時公仔麵 有時烏冬

公仔麵好肥架
烏冬會好d

有啲咩又方便又唔肥

依啲都正carbs嚟

蕃薯麥皮全麥有埋fiber
認真問

留意番,減肥減全身,冇得局部減剩係減手臂咁

如果一個禮拜做得兩日既,咁建議分上身下身咁做,盡量做多啲多關節運動,深蹲 硬舉 臥推 肩推 拉背 划船 呢啲

飲食黎黎去都係咁架啦,計tdee ,食少啲肥利(唔識打個字,sor)少油少糖少鹽,仲有,睇體態好過睇體重,有線條有肌肉身材結實既體重重啲又有乜緊要呢係咪,加油
想問下有冇fac既巴打可以有機會一齊操下⋯
我鐘意自己操 但係耐左有啲悶

九龍灣
我都想搵butty

可以係黃埔既
我突破唔到兩餅bench想搵人幫幫手

https://t.me/gyhxhaj

去過一次九龍灣
本身住荃灣 去開荃灣 去過旺角同荔枝角
岩岩續會可以去哂啲分店 邊到想去玩下

荃灣個場如何?
有冇巴絲係Skinny fat可以請教下?
如果一星期3日做hiit/trx減肥, 3日做body weight training增肌岩唔岩?

利申: 新手求教

今日第一次check inbody, bmi正常, 平時d人成日以為我瘦,
睇到body fat真係嚇到個心離一離, 雖然不嬲知自己唔算瘦,
但冇諗過自己body fat有成26, 同埋新陳代謝好慢

飲食如何?
瘦底脂肪多,亂咁食野?

我飲食平時算清架,inbody check到我基礎代謝得1200卡路里,而我個身型suppose係要有1400

早餐:Skimmed milk/低糖豆漿/維他奶麥皮,加麥面包
午餐帶飯:紅米飯加各式蔬菜炒豬肉 (有1,2日出去食)
晚餐:一大碗滾湯(應該衰呢樣,都好咸下),半碗紅米飯,蒸魚/炒菜/豬肉
阿媽煮野比較咸,我以為自己早午餐都夠清
見到你地大大隻咁,行路啞住曬兩邊,最慘係,多數係唔夠高,諗住變橫就有返啲自信....見到都覺有啲可憐。橫到過撚曬火

其實呢度冇咩人係因為冇自信而做gym
通常唔做gym原因係因為冇自信 驚俾大隻佬笑
另外你覺得大隻佬=唔高 原因係愈高,手腳愈長愈難大隻
不過巴打你講得出呢段說話係咪因爲俾人笑過細粒/7

心態決定境界。

負評

笑撚死 大隻=為左有自信/食女=冇腦
講得出呢個logic証明你幾撚冇腦
用返你個濕鳩logic 唔大隻=以為唔洗靠大隻就有自信有女=冇腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞