【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
利申先,我無入任何group架
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓
我想問咁會更有效燒脂肪定係會燒左啲肌肉?

我自已估計人體應該會燒左脂肪先?
因為冇理由有存庫唔用 用左啲必需品先
不過唔肯定 上黎問下
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

唔會,身體有能量就會拎黎用,蛋白質、脂肪、糖都會用
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

咁我係咪應該食左野先食帶氧?
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

空肚運動會搬最易燒嘅能量出黎燒先,脂肪應該排得好後
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

咁我係咪應該食左野先食帶氧?

任何類型既運動前唔好完全空肚
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

mud人體咁on9架
如果我唔夠肌肉
唔夠力爬樹採生果食咁點
唔夠力追野豬 冇野食咁點
冇野食
多多脂肪都死啦
屌!
人類進化都唔make sense

我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

mud人體咁on9架
如果我唔夠肌肉
唔夠力爬樹採生果食咁點
冇野食
多多脂肪都死啦
屌!

咁又唔會郁一郁就即刻得返棚骨既
對唔住咁多位大佬

搵食就開個post
我想問如果本身有啲脂肪
如果我玩輕斷食
再喺午餐前做帶氧
食完野之後先做重訓

不過唔肯定 上黎問下

mud人體咁on9架
如果我唔夠肌肉
唔夠力爬樹採生果食咁點
冇野食
多多脂肪都死啦
屌!

咁又唔會郁一郁就即刻得返棚骨既

人類身體係以儲脂肪優先,的確十分on9
係呀係呀你一D問題都無,我地專登係TG GP組織黎迫害你

我有 都話畢業讀

巴打讀咩 畢業唔做本行要做pt
join旺角Goji有乜要注意
有冇巴去開慈雲山康文署
對唔住咁多位大佬

搵食就開個post

會ban ac

認左搵食
我覺得搵食唔緊要 扮唔係搵食話幫新手先有問題
同啲倫敦金話幫人發達咁有咩分別
真係想幫人就係呢到教囉
要搵食直接講囉
對唔住咁多位大佬

搵食就開個post

會ban ac

認左搵食
真係想幫人就係呢到教囉
要搵食直接講囉

又冇牌又扮幫新手
對唔住咁多位大佬

搵食就開個post

會ban ac

認左搵食
真係想幫人就係呢到教囉
要搵食直接講囉

咪就係,講到咁大愛幫新手,佢都唔係第一日係健身post搵食
想問下咁多位大佬

180 61kg,正常8小時作息時間,做左一個月左右

20lbs dumbbell press 中胸&上胸
推胸機 35/40
夾胸機 35/40
每樣4/5 x10至12下

會做到無力

點解過左1-2日個胸都唔太酸?禁落去/拉筋先至feel到酸,但唔強烈

係咪太輕,定要加重做返少啲?

定係做錯Pose?

Thanks!!!
對唔住咁多位大佬

搵食就開個post

會ban ac

認左搵食
真係想幫人就係呢到教囉
要搵食直接講囉

咪就係,講到咁大愛幫新手,佢都唔係第一日係健身post搵食

遲咗追post miss咗成堆花生
阿無牌pt,你見唔見到post title呀,幾時先肯自貼body呀
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞