【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
增磅速度幾多左右先正常
本身過輕勁多
而家十到十一個月到先增左廿磅
呢個速度算唔算正常

如果你細過 30 歲可以叫慢
增磅速度幾多左右先正常
本身過輕勁多
而家十到十一個月到先增左廿磅
呢個速度算唔算正常

如果你細過 30 歲可以叫慢

一個月10 kg wor

唔係話 newbie 玩左11個月咩 ?

食得太少 應該卡路里得一千左右
長期係咁會唔健康
可以食多兩份肉 或者一份肉半舊蕃薯

一份兩份姐係幾多

長期係咁會唔健康

一份兩份姐係幾多

同埋應該加落邊餐度好
咁增磅太概一個月幾多先叫正常?
我諗應該都仲係要食多啲練下個食量先
做左差唔多一年都未肥得起 一日要爆幾多熱量呀究竟?
做左成年一直係150lbs左右
但係好明顯增肌減脂左 夠做
咁增磅太概一個月幾多先叫正常?
我諗應該都仲係要食多啲練下個食量先

慢唔等於唔正常, 做得唔夠食唔啱咪慢啲囉

body fat由幾多降到幾多??
以你經驗減脂個part來講跑步還是做HIIT 有效D?

長期係咁會唔健康

一份兩份姐係幾多

同埋應該加落邊餐度好

一份通常講1/4掌心咁大
實際你當4,50克啦 差唔多
加邊餐無所謂 一日一千你隨時都肚餓
同埋你就算加多兩份肉都係千二卡多少少
有機會代謝變慢 一放鬆又好易暴食
雖然咁樣食配上適量運動一星期減一kg最少
但當中會突然好撚肚餓 跑跑下餓撚到想死都肯定有
所以一星期搵兩日食番2千卡做多d運動可能會好d
冇咁大壓力

呢類堅果可以係邊買?
瘦撚想返工個陣食一兩粒
我平時返工前會去gym房玩一個鐘,但收好夜,影響瞓覺時間。有冇啲咩supplements 有幫助

body fat由幾多降到幾多??
以你經驗減脂個part來講跑步還是做HIIT 有效D?

Hiit啦仲跑步 好多肉咩

減脂好撚正 睇住自己d線條愈黎愈出
D筋慢慢現返出黎
Btw我就HIIT同跑步雙管齊下
又唔係跑成個鐘 我覺得唔需要擔心消肌個d野
HIIT做得多都悶啦 依家呢d天氣跑街幾撚正
我想問有冇人右手會粗過左手

有時好怪 明明體重body fat都係咁上下
有時線條會出d
有時會腫腫地

講緊一訓醒果陣

已經唔理body fat幾多(好似係9%定8%
操得夠應就減到脂
利申為食唔戒口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞