【嘈交就要自貼身材】健身資訊討論區7

992 回覆
4 Like 5 Dislike
呢隻粉做緊特價$530
個撚個貼TG做乜撚野

唔知
有冇上水P記巴打可以帶我做,岩岩join左個plan
lm
吸一大啖氣谷實個腹 都成日放左屁洩左道氣 係咪正常
呢隻粉做緊特價$530

呢隻好飲嗎ching?
來緊想買ON個隻hydrowhey,有無巴打有包膠抵唔抵屌?
175瘦仔想增肥 宜家得48kg
有冇巴打要增肥餐單同supplements 推介
另外有冇港島東教練推介
瘦到唔想見人 tg:bry9624

cla, fish oil , caffeaine ,仲有隻 好似叫黃薑粉

會唔會變骨
寫左Q & A啲人都唔會睇
新手想問下操腳既
操左一年半到
隻腳一直突破唔到重量
我每次squat完接住做leg press
Leg press推極都係330lbs 10reps
同3個月前一樣
但leg press做先可以做350lbs 8 reps
但完左之後又冇力做squat
求指教

利申:冇借力做leg press 有練小腿
有訓夠 食夠蛋白質

試下microload (每次加2.5kg/1.25kg)
不過你話腳突破唔到重量意思係squat都突破唔到?
個撚個貼TG做乜撚野

唔知

搵食嘅野
個撚個貼TG做乜撚野

唔知

搵食嘅野

其實果啲人應該自己開專門post
呢隻粉做緊特價$530

呢隻好飲嗎ching?
來緊想買ON個隻hydrowhey,有無巴打有包膠抵唔抵屌?

本地鋪買既話on最抵飲架啦
好味就allmax whey

THX BRO
想問多樣,都係本地鋪買既話,有無邊隻pre workout推介?
最近番左份勞力工,收工好累無乜精神操,想試下
呢隻粉做緊特價$530

呢隻好飲嗎ching?

本地鋪買既話on最抵飲架啦
好味就allmax whey

THX BRO
想問多樣,都係本地鋪買既話,有無邊隻pre workout推介?
最近番左份勞力工,收工好累無乜精神操,想試下

Why not go iherb? 你買奶同pre 送埋上你到又平
Preworkout 睇你幾時做gym多 夜晚4點後既唔建議你買有caffeine 既
同埋你去bcshop問佢都係sell你 allmax既product先 which is :H vol
我就覺得可以試下c4系列 ,vapour x5 ,

iherb平好多咩?我睇佢個網同我之前去bcshop買好似差唔幾
我收工去到,大約晚上8點幾先操
google左c4 pre workout,d味咁怪既 咩冰爽藍拉茲味,櫻桃酸橙汽水味,西瓜味..
同蛋白粉個d味差咁遠既,知唔知邊隻易入口d
想減肥 有肚腩
係咪慢跑最好?
慢跑10~15分鍾都扯晒蝦

我都係啊巴打
我1km 8-9分鐘 跑到1.5km 左右就冇氣 我每次有都有app mark低 跑咗1個月都未有改善 努力中
呢隻粉做緊特價$530

呢隻好飲嗎ching?

呢隻原味來只有小小奶味,有其他味
飲開呢隻覺對肌肉生長有幫助
想減肥 有肚腩
係咪慢跑最好?

我都係啊巴打
我1km 8-9分鐘 跑到1.5km 左右就冇氣 我每次都有app mark低 跑咗1個月都未有改善 努力中
160磅肥仔岩岩join左個GYM plan, 想問下用邊部機用帶氧運動好? 另外個Lv, 速度, 時間應該係點?
想減肥 有肚腩
係咪慢跑最好?

我都係啊巴打
我1km 8-9分鐘 跑到1.5km 左右就冇氣 我每次有都有app mark低 跑咗1個月都未有改善 努力中

咁慢跑咁短就冇氣,你心肺功能好撚差喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞