一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
Yes, exactly,上面成班on9老屈人肥仔係藍,個miss pun都唔夠薑講清楚成件事來龍去脈
阿sir挽回民望靠呢舖啦 請嚴正執法
你個pr搞到一眾金主不願面對
Fact check呢???????????
條弱智仔掘個窿比自己踩都有得幫?
有腦唔用用條撚諗野走去性騷擾人夠抵死啦
其實係因為佢哋唔中意思考判斷
你覺得黃絲應該學?
幾時約你老母出嚟比我屌幾下
開定房等你
呢個係
黃絲一定係聖人
乜都攬!
咁同啲藍絲盲毛乜都撐有乜分別
喂 唔好再用一啲話
‘‘加入藍絲標準又低 又易做‘‘
‘‘係黃絲先中意批評同鬥黃‘‘
Diu你老味連登仔,咪見女就幫啦
呢家唔係黃唔黃問題,係玩到咁盡有咩意思姐?
係個手法有啲難睇囉。
係咪我屌過警嫂又要開live 直播啊?
唔係要分化,係個過程完全無意思
你黃,所以就可以為所慾為?
做黃絲唔係唔可以接受批評改善更好啊嗎?
咁都唔叫fact check? cheung ka chun坐緊啦, 點上連登覆你呀
條肥仔真係慘
女冇得食仲要俾人擺上台底褲都除埋俾7百萬人睇
割email 者 就係何君堯同類
雖然性騷擾人係仆街,但覺得要撚尻佢可以唔洗咁盡最多咪block柒佢/等佢獨守空房,依加開live比人拉埋都真係唔抵。

利申 唔係割,唔完美但可改善如果係撚藍絲你屌埋佢屎眼都無所謂
算把啦
咁多支火魔揼咗出去
唔知個陣營收皮未
咁都支持佢2個係冇人性嘅表現

支持差佬拉鳩佢2個
燒人係做過左,但係示威區+情緒可能控制唔到,情有可原,但miss pun呢單唔係,純見到條女恰個肥仔,而無證明個肥仔係藍而佢做過咩藍野
佢地忽上腦唔會思考咩叫黑白是良知架啦
總之黃+閪=啱啦
點解要攬 佢地做緊既野同運動完全無關只為個人利益同快感
佢條仔就陰公
屌又無得屌 摸都唔俾 自己條女又出去賣相
你無得屌佢唔黃 條仔係黃

人地付出好多ga
成日share文宣
。。。。。
又多一個唔接受批評
兩邊都戇鳩,藍絲弱智就唔講,撚人咪自己私底下玩吓算囉, 開晒直播咁 擺到明想出位姐,成件事根本唔關黃藍事,咩事呀而家做錯事係黃就唔使認錯?黃就係免死金牌?你話做咗啲對黃有益處嘅就話啫,依鋪擺到明自己柒,玩鳩人然後大大聲周圍講,你哋就爭住出嚟話佢係黃,放鬆啲啦條女你哋冇份屌架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞