一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
佢似乎無想走同反抗的意慾
釣狗公釣到個疑似弱智玩大咗 仲要開live玩埋自己
同時連登仔炒曬車夾硬扯落藍黃兼大愛撚上身
恐怖份子唔一定需要Target平民
但藍紅黑狗一早已經對平民出手
你係冇記憶冇腦定根本唔識政治?

廣州人

藍絲(非廣州人)
唔差在啦
都係時候踢爆條臭西
難得連登咁多人關注依單野仲要開始有人支持D1 D4而唔係條臭西
搞唔掂原來條友本來就想黑Miss pun
幾乎間間黃店都俾人批鬥㗎啦
我們覺得玩雞蟲有問題
PR要做佢嘅,唔話佢玩雞蟲都會話佢臭雞 / 義士天使
有分別?
唔屌PR你屌我有撚用
有無backup 所有前因後果
係咪有PR 上黎SPIN 去黃藍
我唔想email 難做,我有當佢朋友(人地當唔當另一回事)
藍絲唔屌黑警同藍絲係因為藍絲本身就無道德
龍門任佢搬
是撚旦啦
個班連登仔個腦平面嘅得二元對立
所以你話香港人係咪抵死應該入集中營
繼續大愛左膠囉 習近平學歷得小學程度 仲生到成個弱智咁
我哋日日反共好明顯係欺凌緊佢 撚個弱智仔好明顯係香港人唔啱啦 抵我哋入集中營
廣州人話想睇miss pun露點
求仁得人
柒下柒下
都唔知講乜Q
白就係白
黑就係黑
柒就係柒
西就係西
白紙寫個簡字,得咩?
唔係污糟咗咩?
你真冇有連登精神
查實你連登之羞
連登呢d仇女論壇,好果時咪話後勤絲點點點,轉頭咪話港女全部都係雞 黃又點
2個大男塞係係門口拍片
Email又係咁用皮帶鞭床
好似比人設完局咁
你要佢食屎 佢都肯啦

佢有講過唔鍾意鞭 最後咪又係除褲比人鞭
你地冇做錯到
有你呢啲PR係度黃圈做乜都會俾人攻擊㗎啦,關佢拉subscriber 咩事
本來玩雞蟲就係啱,係你啲PR夾硬話咁樣有問題,夾硬拉落黃圈度
從來就只係睇你地班PR點演繹
佢唔玩雞蟲你都會話佢係臭雞,有分別?
你講d野既tone幾廢老下,睇到打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞