一句講哂Miss Pun同電郵柒還柒,我都會攬,大家向藍絲學下不割𥱊精神得唔得,如果呢件事發生喺藍營,佢地只會有兩個反應

2615 回覆
4005 Like 782 Dislike
個事主要求del片,人地順個事主意玩sm又叫欺凌、順意del片就叫做錯,咁係咪應該無視對方意願先叫啱呢?
Ching你個名
認真我覺得佢哋做得呢行預咗比人性騷擾
對住啲女優講好想奶 好想揸波
其實如果當時人睇到都係一種性騷擾嚟喎
欺凌弱智冇問題?
你係咪搞笑?
你講下犯咩法先
同意,而且佢覺得被人性騷擾同感覺唔舒服,佢就唔好應承人出去開房同真應約,正常人都會以為佢係樂意做呢件事啦,邊度似係被人騷擾?

唔係因為佢係黃就要無條件咗攬,正如屎家軍有人黃但呃人錢開夾公仔機呢個行為都係仆街一樣。

唔明攬佢jm9
CLS .黃唔一定係好人,但咁撚蠢邊有資格黃?
有乜所謂,我憎YC 憎到叫人投法子好耐啦
宜家藍絲搞黃絲
除左有藍絲自己友撐,黑警扮睇唔到,律政司唔落charge

仲有一班連登仔撐
走啦左膠 返屋企戴住個pepe頭套坐係度睇劉細良YouTube 啦好嗎
連登唔岩你上架
條女有咁大氣量就唔會約出黎撚人啦
咁都好spin
你屈人弱智又冇問題?
https://hk.news.appledaily.com/local/20190929/46N5RVEOZ57YKG3F5BNMW2DFLE/

提提大家 之前呢單個事主都比人話有唐氏、弱智,又係話咩睇樣睇佢言行就知。
最後成班集體炒車
100毛上次撚狗公
係咪要報狗
我講左咩令你咁覺得?
你睇唔睇得出我講條女比人騷擾,再約條友出黎屌柒成呢點?關立場咩事呢請問
爆炸案得四眼哥哥有出聲咋 啲yc唔知去晒邊
我記得果日有好多人支持果六位手足架
除咗私怨同屈事主弱智之外,仲有冇第啲論點屌佢地兩個?
玩時玩...唔好玩到俾人捉到痛腳啦
仲撚埋執屍撚
篤手足灰都計私怨?
藍屍搞黃絲?你講緊兩隻篤灰雞搞弱智仔?
依樣都係我想講既野
我支持Miss Pun撚鳩d變態佬/藍絲
我唔鍾意Miss Pun賣相呃錢
如果Miss Pun證實係出賣手足我都會屌鳩佢
但以上都同政見無關,比較同社會正義有關
唔會一句「邊個黃我撐邊個」
可唔可以唔好膠化我地既革命? 我地係希望香港變返有公義既地方
唔係黃絲就打橫行都得
都話唔係藍絲,講過幾多次
老實講真心蠢在開live搵位比人入,佢真係咁嬲要私了咪私了(仲要睇佢story個肥仔本來就性騷擾嘅事猜道歉又剩,似和解左,但唔明點解後黎又約左出黎)公開真係無野好講。
你嗌句光時我就攬你就係手足!我話嘅
黃兆健有幫我地手探D1 D4,我再憎熱狗都屌少左幾句

其他人?仲講緊黑警做戲呀,屌你老母個閪
重點唔係玩BDSM喎喺被人拍住片喎,我玩BDSM可以唔想俾人拍低架。有無睇曬條片架佢一開始都表示唔太想拍片,之後叫佢除淨底褲都照做一係就mentally aware唔到自己被侵犯,一係就受到壓力唔敢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞